arkadaslar oncelikle merhaba core duo 3.4 işlemcim var ona ower clock yapmak isityorum arastırdımm yardım cı olursanız sevinirim......
core duo 3.4 e nasıl owerclock yapılır yardımm?
İşlemcinin fanı buna müsaitmi?
Ramlarin Performansı iyimi?
Kasa içi sogutman iyimi?
PSU yeterlimi?
Anakartın Stabil kalabilecekmi?
işin aslı suyunu sıkmaya değermi? (Kusura bakma Egemen önce ben gördügüm için yazdım.)Eğer bu soruların yanıtları evetse O zaman al sana link
ingilice biliyosan http://forums.ocia.net/viewtopic ... =guide+overclocking
boyy334arkadaslar oncelikle merhaba core duo 3.4 işlemcim var ona ower clock yapmak isityorum arastırdımm yardım cı olursanız sevinirim......core2 dou 6800 extrem editionların bile çalışma hızı 2.9 sen nerden çıkardın 3.4 lük core2 dou yu sakın p4 3.4 ghz olmasınSon Düzenleme: erkanc ~ 07 Mayıs 2007 12:59
Sevgili erkanc arkadaşım
"İntel Pentium D 945 3.4GHz LGA775 800MHz HT 2x2MB PR Dual Core İşlemci" işlemcinin bu olduğunu düşünüyorum. sizin yukarıda bahsettiğiniz işlemci Core 2 Duo(64bit), bu işlemci ise yalnızca Core Duo(32bit)..
Sevgili boy334 arkadaşım
Kasa içi soğutman iyi değilse hiç OC işine girme( sevgili borga_x in dediği gibi ).. Zaten normal frekanslarda bile LGA775 tipi işlemciler yüksek ısılarda çalışıyorlar.. Daha yüksek frekans, daha yüksek ısı ve risk demektir..
"İntel Pentium D 945 3.4GHz LGA775 800MHz HT 2x2MB PR Dual Core İşlemcim vaR p5ld2-se anakart ASUS TA5** ATX kasa
AMA duyduğuma gore bi işlemcilier en fazla 3.8 oluyomus duğrumutesekkur ederim yardımlarınızdan dolayı saygılar
sevgili makaryos senin yazdığın core duo değil intelin dualcore işlemcisi ayrıca core duo işlamci modeli sadece notebook lar için üretildi core2 duo modeli ise masaüstü ve notebooklar için üretildi ayrıca "İntel Pentium D 945 3.4GHz LGA775 800MHz HT 2x2MB PR Dual Core İşlemci" bu işlemcinin 64 bit desteği var, araştıralım öğrenelim öyle forma yazalım değilmi???
sevgili erkanc
söylediğiniz gibi sadece "doğru bildiğimi düşünerek" yazmış olduğum cevap, doğru bilgileri göstermemektedir. Bunun farkına beni uyarınca vardım. Araştırma yapmadan, daha önceden başka bir forumdaki tartışmalara ve oradaki kullanıcı arkadaşların söylediklerine dayanarak böyle birşey yazdım. Farkında olmadan yanlış beyanda bulunduğum için forum kullanıcıları, misafirleri ve ilgili diğer arkadaşlardan özür dilerimm..