arkadaşlar sizce ikisinin arasındaki farklar nedir performans ne kadar etkilenir
core duo- core 2 duo performans farkı
core due -> tek çekirdek
core 2 due -> çift çekirdektir.
anla arasındaki farkı
o kadar bizde de var bilgi semih kardeşim bjk li güzel kardeşim ikiside sanki çiftmiş gibi lanse ediliyor hatta mavi bilgisayarın satıcıları için hiç farkı yok sanal çift çekirdek olduğunu hiç söylemiyorlar kaç kere şahit oldum acaba diyorum bendde profesyonel bakışla aradaki işlemdeki hız farkı hakikatten iki kat mı diye sordum bu soruyu
2 kat değildir. sen core due e çift diye inanma. sanal çift çekirdek, yani tek çekirdek. intel milleti kazıklamak için yaprığı bi olay...
ya ikiside çift çekirdek diimi yaw :d
abcdefghya ikiside çift çekirdek diimi yaw :
biri gerçek, diğeri intel yalanıyla çift çekirdekk![]()
Core 2 Duo çift çekirdektir.Core Duo tek çekirdektir.Arkadaşların sanal olarak dediği çift çekirdeğin adı Hyper Threading Teknolojisidir.Sanırım Core Duo 32 bitti.Core 2 Duo 64 bitti.
Sefa AdakCore 2 Duo çift çekirdektir.Core Duo tek çekirdektir.Arkadaşların sanal olarak dediği çift çekirdeğin adı Hyper Threading Teknolojisidir.Sanırım Core Duo 32 bitti.Core 2 Duo 64 bitti.Ewet Core Duo teki fiziksel çekirdek tekide HT nin sağladığı sanal çekirdek.Core 2 Duo ikiside fiziksel çekirdek..![]()