VatanBilgisayara gittim intel core i7 alacağımı söyledim ama sonraişlemcinin d0 revizyonunun olduğunu hatırladım sordum ama bilen yoktunumarası 3925A266 bilen arkadaslar söylerlerse c0 revizyonumu d0mı?.Başka nereden anlayabilirim.Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum.Birde core i7 920 kullanan arkadaslarda yazma imkanları varsa yazarlarsa iyi olur.çok şey istedim ama. :)
Core i7 920 Revizyon?
SLBEJ olan D0 revizyonu.
SLBCH olan C0 revizyonu.

Kutunun üzerinde vardır mutlaka yukarıdaki kodlar.
çok teşekkürler çok makbüle geçti :)
Adem yeni alınacak işlemci. Mağazaya gidip "Abi bir dakika, bir açalım, CPU-Z ile revizyonunu kontrol edeyim öyle alayım" mı diyeceksin? 
Sabahtan beri lga 1336 için aparat yap soğutucuyu parlat zımparanın altına düzgün cam bul baya bi yorulmuştum.O yorgunlukla vatana gidip corei7 920 alacaktım ve takacaktım.Revizyonu unuttum :S Gerçekten çok sevindim 5dk sürmeden cvp ı verdin.İnşallah d0 revizyondurda bide işlemci için mağaza aramıyayım.
Aparatta bu :)
buda lapping sonrası soğutucu baya bi çizilmişti sök tak sök tak :)
altında cam var görünmüyor belki ama zımpara cama bantlı
adamlar işlemciye elektirik verdikten sonra geri almıyorlarmış yoksa bi eve gidip takıp bakayım demiştim yani :D
Tahmin etmiyorum aramak zorunda kalacağını. C0 kalmamıştır artık herhalde.
Oranın müdürü ağzından kaçırdı türkiyeye ilk geldiğinde core i7 920 leri ilk biz çektik diye heralde eski versiyonunu istiyorum sandı d0 diyince :D yeni çıkanı deseydim daha yeni aldık derdi heralde :D ondan sonra kıllandım bende kesin c0 dır diye :)
:) Müşteri hangisini istiyorsa ellerindeki odur ve iyisidir.

Resmi de buldum:

buraya o kadar baktım belki d0 geçer bi yazının içinde diye ama :D şimdi çok daha iyi oldu elimle koymuş gibi bulucam :) çok sağol
Telef olurum ben bunları bu saatte yersem. Genç değiliz artık. Kıymetini bilin. :)