asus m5a78l-m lx anakartım var eskiden ilk açılışta 4 tuşuna basınca işlemci 4 çekirdek oluyordu fakat şimdi ilk açılışta 4 tuşu yazmıyor hiçbirşey yok ve unlocker yapamıyorum biosu sıfırladım fakat ayarları bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
core unlocker yapamıyorum.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Yardım edecek yok mu arkadaşlar?
Herhangi bir program mı kurdunuz yada güncelleme mi yaptınız yani durduk yere mı o 4 yazısı gitti ?
Bios pilini değiştiriniz düşük bir ihtimal düzelebilir tabii ayarlardan sonra. Ayrıca burdan yönlendirmek gerçekten çok zor olur anca telefonla hatta en iyisi bir bilene yaptırınız.
OP Taze Üye
15 mesaj
Günceleme yaptım ondan sonra yok oldu fakat eski sürümü geri yükledim herhangi birşey yapmadım. bios pilidi yeni
OP Taze Üye
15 mesaj
eyvallah bu sefer oldu. sadece şöyle bi ekleme yapayım enabledden sonra aşağı gelip all cores seçiyorsunuz ve bütün coreler açılıyor.
eyvallah bu sefer oldu. sadece şöyle bi ekleme yapayım enabledden sonra aşağı gelip all cores seçiyorsunuz ve bütün coreler açılıyor.
Evet Onuda sen bulursun diye söylemedim :D Çünkü önceden bunu yapan Onuda yapması lazım. Ordan all core yerine kademeleri var Çekirdeğe göre performans artışları İçin kullanma kılavuzuna bak.