arkadaşlar merhaba ya bildiğiniz bir site bir program varmı şöyle corel draw dersi verecek çok profosyonel olmasına gerek yok.ya ben biraz bu programa merak sardımda.
corel dersi veren bir program
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bende arştırmıştım malesef bulamadım sanırım kitap almalısın...
Abi ben kitaptan almıştım ama en fazla 2 hafta kullandım.Kullanımı çok kolay.Biraz mıncıkla bak gör neler yapıyorsun.
corel iyidir de freehand ı öğrensen daha iyidir corel in kalemlerinin iyi olmasına karşın freehand graident ve tram larda coreli eziyor. artık kalemler içinde biraz zaman ayıracaksın
bence sen corel drawı öğren ben bi arkadaş için kısa bi anlatım yapmıştım. istersen bir bak işini görür umarım.
murtazamurtaza.sitemynet.com
NOT : Bu anlatımı kendim hazırladım. Çok kapsamlı değil 2 saate hazırladım. Ama yeni başlamak isteyenlere yardımcı olur.
kardeşbe sitende bi sorun var heralde açılmıyor linkler çalışmıyor
leke000 denedim abi çalışıyor bir sorun yo tekrar bak istersen
Selam arkadaşlar bu sitede yeniyim,benim corel draw ile ilgili bir sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim.Ben corel'le grafik içerikli bir forum sayfasının sağ üst köşesine tarih sayacı yapmak istiyorum.Amatör derecede corel kullanıcısıyım ve bir türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz?
Corel Draw bilgisi olan yokmu aranızda arkadaşlar??
Neden yapamam?yapıldığını duymuştum ama bir türlü bulamadım.Hangisiyle olur bir bilgin varmı? Bu arada teşekkür ederim ilgilendiğin için
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz corel draw programını indirebilecegim bir adres avarmı?
Hımmm yasak ama google bir dene..
ne yasak deilki ama link icin saol
php veya asp ile yapabilirsin o dedgin sayacı corel le nası yapcan?_