evet 1 saat önce yaptım kendimle gurur duyuyorum
NOT: Server SXE kuruması altındadır.
Server deathmach modda bilmeyenler için açıklayayım ölüp tekrar doğmanız ama başka yerlerde silah ele oto gelir.
Yorumları bekliyorum
her ne kadar pro serverlerde olmaması gereken bir mod olsada yaptığın frag ta fena sayılmaz, map süresi kullandığın cfg bunda etkili olabilir. deathmach zm veya gg maplarda zevkli oluyor. fırsatın olursa kendi serverime beklerim :)
ooo kanka süper :D:D bravo counter olsa gelirimde cod4 x-fire varken :P
S.W.A.Tama bu serverda öle 2 saat map durmuyor 30 dk ulaştım fraga ;)Hepsi Pro ozmn :))
30 dk da 100 ü geçen çok olmuş
S.W.A.T:D bende çalıştıramadım ayrı hddlerin üzerine win 7 birine xp kurdum ancak öle sırf cs için xp kurdum hdd ye :)) full sürümü çıksın herelde çalışıOf ya bu sxe 7.8 kasıo zaten adam görünmüo bi bakıyom hop çıkmış windows 7de de çalışmıyor tam amele bi program...
bende öle bir sorun yok !
2 gün önce kayıt defterini kurcaladım windows benle dalga geçmeye başladı :) sxe açıp cs girdimmi hata veriyor reset atıyorum 3 kere denedim düzelmedi sxe tekrar kurdum baktım gene aynı sxe 7.8 çıkmış onu kurdum oda hata veriyor (windows Xp) bende pc format attım bu kadar cs manyağıyım bir sxe çalışmıyor diye format atılırmı :))
S.W.A.Tbende öle bir sorun yok !Ben de atarım başka eylencemizmi war xDxD2 gün önce kayıt defterini kurcaladım windows benle dalga geçmeye başladı :) sxe açıp cs girdimmi hata veriyor reset atıyorum 3 kere denedim düzelmedi sxe tekrar kurdum baktım gene aynı sxe 7.8 çıkmış onu kurdum oda hata veriyor (windows Xp) bende pc format attım bu kadar cs manyağıyım bir sxe çalışmıyor diye format atılırmı :))
Ama 7.8 gerçekten muhaf etmiş oyunu...
OnnuuR200 üzerinden 50 frag yaptığım oluyor bende bişey sanmıştım bundan sonra bende koyarım bi mapın 2 saat sürdüğü oluyor serverimde...komşuyuz :)
Beklerim:212.68.45.212.68.45.4 benim :D
gelin cod4 x-fireye ;) :D kullanıcı adım canerece3 oynayan varsa ekleyebilşr
MvK Sponge Bobkomşuyuz :)Sahiden orayada geliom şimdi:))212.68.45.4 benim :
AeO ~ KoSaK`
Arkadaşlarla kurduk clanı
S.W.A.TOnnuuR kardeş bende server kurcam ama nasıl yapılcağını bilmiyorum bana dökümanı atarmısın?Bedava istiyorsan bende war bilgiler ancak amx felan kuramıyor tam özellikli server istiyosan oyun yöneticisine başvur...
Bu sunucuların hepsi ücretlimi yahu:S beleş yokmu:)