Merhaba arakadaşlar..
Başlıktada yazdığı gibi counter strike kasıyor..
Başka herhangi bir oyunda kasıyor mu test etmedim ama, eskiye nazaran kasma problemini daha çok yaşamaya başladım.
Birkaç yol denedim ama fayda etmedi ( OverLock vs. )
Ekran kartımın özellikleri :
Makinamın işletim sistem Win Vista Sp1'dir.
Oyunun ayarları ise
800x600 ekran çözünürlüğü
Renk 32 bit
OpenGL modu
DirectX yüklüdür.
Şimdiden teşekkürler
Counter Strike 1.6 Kasma Problemi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Muhtemelen İşletim sistemin Vista oldugu içindir.
Win 7, Win Xp, Win Vista.
Hepsinde aynı.
Counter Strike oyununu başka bir kaynaktan bulun onu deneyin.
kayıt defterin sorunludur %100 ccleanerla temizle ve sp2yi yükle
ccleaner yuku deilse program ekle kaldırdan kaldırıp deneyin.
evet. bu nu da ekleyecektim sen önce yapmısın nese
Vista'da Donma Sorunu
Evet bildiniz gibi her Vista'sı olan bu sorunu yaşıyordur.Tam server'a girince donma yaşıyor iseniz veya botlarla oynarken ; Vista'nın temasını Windows Klasik yapın.Bunu yapmak için de: Sağ Klik >> Kişiselleştirme >> Pencere Rengi ve Görünmü'nden Yapabilirsiniz.
Ayrıca Internet Download Manager'ınız var ise Onu kapatın ve sonra Görev Yöneticisi'ni açın; oradan da IEMonitor.exe'yi "İşlemi Sonlandır" Yapın ve CS 1.6 'nızı açın.Bu sefer server'a girdiğinizde sorun olmayacaktır. bywolcan...
Opel GL secenegini D3D yap...Oyun içinde yansımalar artıcak onları istersen degiştirirsin..Bende D3D daha rahat calışıyor....Opel GL'de daha fazla pıng oluyor...D3D de cok az pıng olyor...Dene bi istersen....
bendede var vista ama vistadan değil counter benimde kasıyodu ama ben giriş menüsünden options a girdim yukardan video yu seçtim hani softvawe veya opengl yazan yer varya orayı D3D yaptım hiç ama hiç kasmadı ayrıca grafikler çook güzel oldu kesinlikle dene