arkadaşlar ben cs ve hl ye map yapmak istiyorum.valve hammer editör programını veriyolar internette bunu yapmak için ama o çok zor oluyo ben yapamadım yani
şöyle bi program varsa söylermisiniz
belli bir sınırlarda çok sade bir şekilde paintten çizer gibi kuşbakışı bi görünümde bi kare çiziyoruz sonra ona üstten yol aspat apartman koyuyoruz üstten sonrada oyuncuları koyuyoruz başlayacağı yere kaydediyoruz yani çok sade oluyor üstten apartmanı koyuyoruz yolu koyuyoruz oyuncu koyuyoruz tamam kaydedip oynuyoruz
ben mesela bizim sokağı yapmak istiyorum ama valve hammer editör le bi türlü yapamadım
böle bi program sölerseniz sevinirim ya da bana adamakıllı valve hammer editörü öğretecek biri olursa sevinirim...
counter strike map çizimi
ya da şöyle güzel fps oyunları yapabileceğim kullanımı kolay(en azından valve hammer editörden kolay) bi program önerirseniz sevinirim
Arkadaşlar gerçekten yardım edebilecek kimse yok mu?
eer cevap gelmeyecekse yetkili arkadaşlardan konunun silinmesini rica ediyorum boşuna yer kaplamasın.
kardeş bi bilgim yok ama hammer editor 3,4 kullanıyodum ben heryerde çok kolay diyolardı ama çok zor gibime geldi benimde eer senin dediin gibi bi program biri bulursa bende sevinirim
bizim mahallede cs oynamak güzel olur :D
şu csyi nerden indiriyorsunuz?Ayrıca kaç mb?vistaya uyumlumu???
http://arena.asteis.net/files/cs16full_v6.exe tıkla indir
Virüssüz değil mi bu link?Ayrıca windows Vistaya uyumlumu?Kaç megabyte?
vista uyumlu oluyorlar olsa olsa en fazla 400mb dir geçmez yani