merhaba arkadaşlar counter-strike ı yeni kurdum ama bir türlü cs.mansion a bot koyamıyorum....sizce neden olabilir?????yada varsa bi link verebilir misiniz?????
counter strike v1.5 bot sorunu!!!!!!!
bütün bölümlerde bot cıkmaz, oda onlardan biridir. oteki bolumlerde(cs_assault, de_dust vs. botun kesin cıktıgı yerler) bi deneme yap, onlarda varsa sorun yok, onlardada cıkmassa bot yamanı bidaha yüklemeyi dene.
de_dust de_dust2 de_nuke cs_assault de_inferno de_train de_cbble de_aztec bu bölümlerde çıkar 1.5 de her bölümde çıkmaz bot ama 1.6 da her bölümde çıkıyor
elaziglibütün bölümlerde bot cıkmaz, oda onlardan biridir. oteki bolumlerde(cs_assault, de_dust vs. botun kesin cıktıgı yerler) bi deneme yap, onlarda varsa sorun yok, onlardada cıkmassa bot yamanı bidaha yüklemeyi dene.dedigin bölümlerde botlar var......
Consol'a bot_add yazarsanız oyuna bot atılacaktır ama her bölümde olmayabiliyor.Counter-Strike Source da her bölümde bot atılabiliyor.Siz yine Consol dan bot_add yapmayı deneyin.
oteki bolumlerde varsa sefa'nın onerisini denemekten baska bi sansın yok, olede cıkmazsa cıkmaz yani.
peki teşekkürler..olmuyor ama artık 1.6 yı veya source u alıcam sanırım...
erdem187peki teşekkürler..olmuyor ama artık 1.6 yı veya source u alıcam sanırım...al tabi ya, yenilikleri takip et source güzel walla
source da mansion a bot koyma şansımız var degil mi?
o bolum source'da varmı yokmu bilmiorm, ama varsa bot cıkar emin ol
arkdaşım sen tüm bölümlerde bot olması için waypoint indirececeksin siera / half lıfe/ cstrike/ potbot /defaultun içine atman yeterli olacaktır
peki bu waypointi nerden indireceğizz..bi yadım lütfenn
bunu 1.5 bot atma kodalrı var chat bölümüne giriyorsun bak internetten araştır bulursun
Pot-Bod 2.5 indiir google de arattir bulursun ..