Merhaba arkadaşlar bizim bi arkadaş tutturduki counter hafif oyun evlerden internet üzerinden rahat oynarız canımızın sıkıntısı gider.Bana bi link verdi kendide ordan indirmiş.O yüklemiş ama bana bu hatayı veriyor ve bende sinir oldum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
Counter Strike yükleme hatası :(
ayrıca oyunu laptopa kurdum ama arkadaşların evindeki oyuna bağlanamıyorum.Onu nasıl yapacağımı bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Üstteki hatayı masaüstü bilgisayar veriyor.Önemli olanda masaüstüne kurmam laptop başımı çok ağrıttı.İkiside XP ama laptopa sorunsuzca kuruldu ama masaüstünde bu hatayı veriyor acaba farkında değilimde 64 bit XP mi kullanıyorum? Nasıl bakabilirim buna?
tam bilmiyorum ama çalıştıra winver yaz belkii çıkar ben bi deneyeyim dedim bende deneme sürü mü yazıyo belki sende çıkar bu arada masaüstünde virüs vb. bir şey olabilir bende zamanda böle sorunlar yaşıyordum alıyordum hevesle cdyi evde kurulmuyordu sonra arkadaşlara gidiyodum kuruyordum oynanıyordu çok zoruma gidiyordu sonra formatlattım tarama yaptırdım combofixle temizledim bilgisayarı o arada yanlışlıkla 25 gb müzik 100 gb yakın oyun arşivim yanmıştı ama ne yapalım be biliyim formata bastığımız gibi sildiğini dedim bakayım ne işe yarıyor bu işe yarıyormuş