Arkdaşlar amd 5000+ çift çekirdek 2,7 ghz işlemcim 4gb 800 mhz kingston ram Zotac 9800GT amp ekran kartı(nvidia güncellemesi yaptım) high power 600 watt güç kaynağı ana kart ise gigabyte seagate 500gb ncqhard disk bu sistemde FİFA 2009 da 1024*768 de takılıyor neden olabilir.(Vista service pack 1 kurulu.)
Ayrıca vista puanı 5,1 en düşük puan ram almış 5,2 de cpu almış.
Çöz çözebilirsen
Fifa 2009'u aşağıda resmi olan bilgisayar ile 1280*1024 çözünürlükte hiç kasmadan oynuyorum .
Intel X3100 onboard ekran kartı var
Sizin bilgisayarda ya donanım uyuşmazlığı var , veya vista kopyası sorunlu .
fifa 2009, nfs undercover gibi oyunlar orjinal olmadığı sürece sakat oyunlardır.. yeni bi crack dene olmazsa cd de problem vardır.. hem 2009 da takılsa nolurr takılamsa nolurr crysisi very highta oynadıktan sonra:D
1024*768 Monitör ebalaınıza uygun bir çözünürlükmü acaba ? Monitör desteğinize görebir çözünrlük deneyebilsiniz. Örn. 1280*1024 de sorun olmayabilir.
Xp kur hiç bis orun kalmaz zannediyorum.çünkü vistada herşey henüz tam oturmuş değil
arkadaşın sistemi uyuruk birşey olsa hadi dediğin neyse de ...sağlam bir sisteme sahip
nvidianın control paneli var orda bi default yapmanı öneririm ve 180.84 sürümünü yüklemeyi unutma
alper_035Xp kur hiç bis orun kalmaz zannediyorum.çünkü vistada herşey henüz tam oturmuş değSP1 kurmadınız sanırım.
b tip oynları Xp de oynaman daha iyi olur. srunda zaten büyük bir ihtimalle wistadan dolayıdır. Çünkü wista oyunlarda pek iyi performans gstermiyo. sana önerim xp sp3 lü oynlarda gsel performans gsteriyo.....
sefa402b tip oynları Xp de oynaman daha iyi olur. srunda zaten büyük bir ihtimalle wistadan dolayıdır. Çünkü wista oyunlarda pek iyi performans gstermiyo. sana önerim xp sp3 lü oynlarda gsel performans gsteriyo.....arkadaşın sorunu tamamen farklı vista gayet güzel performans gösteriyor vista ultimate kullanıcısıyım 8600gt kullanıyorum fifa 2009 u da 1280x1024 te herşey en yüksekte 75 fps de oynuyorum
sefa402b tip oynları Xp de oynaman daha iyi olur. srunda zaten büyük bir ihtimalle wistadan dolayıdır. Çünkü wista oyunlarda pek iyi performans gstermiyo. sana önerim xp sp3 lü oynlarda gsel performans gsteriyo.....bende de vista 64 bit var bütün oyunların anasını ağlatıyor hiç bir sorun da vermiyor, yeterki sistem vistayı kaldırsın yoksa vista oyunları kaldırır hiç şüpheniz olmasın.