Öyle bir problemim varki ne ben nede sistemi gönderdiğim 3 tamirci anladı pc 2 aydan fazla bir süredir yatıyor.
Problemi şöyle açıklayayım yeni bir sistem topladım AMD phenom II x6 1090 t be gigabyte 890xa ud3
kingston hyperx 4 gb ddr3 1600 mhz kit ram asus EAH 6850 ekran kartı şimdi problem şu ben bu sistemi kasamın içine yerleştirdim bağlantıları yaptım ama görüntü alamadım baya bi uğraştım ama banamısın demedi devamında tamirciye yolladım pcyi o bunun parçaları garantili ben dokunmuyım dedi ve ekran kartını garantiye gönder dedi.not:(yazmış olduğum parçaların hepsi sıfır kutusundan çıkarılmıştır.)
ekran kartını garantiye gönderdim çalışıyo dediler ama biz biosunu yenileyip size geri gönderiyoruz dediler.
garantiden gelen ekran kartını tekrar sisteme taktım ama aynı tas aynı hamam yine görüntü yok daha sonra tanıdık bir bilgisayarcıya gönderdik oda power suply ram ve ekran kartı arasında birinde sorun dedi şimdi ben size sormak istiyorum ve chip in saygıdeğer yöneticilerine elimde son sistem bir bilgisayar var ve üzülerek kenarda yatırıyorum ne olur artık derdime bir çare ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
SİSTEM:
anakart :gigabyte 890xa ud3
işlemci: AMD phenom II x6 1090 t be
ram:kingston hyperx 4 gb ddr3 1600 mhz kit ram
Ekran Kartı: asus Eah 6850
Sabit disc:seagate 500 gb 7200 rpm
Power suply: Tagan bz 600