Çoğu Konu Başlığı Altında Bilgisayar Kapanmalarını İnceledim,Ancak Benim Yaşadığım Sorunla Alakaları Yok.
Bilgisayarım kendiliğinden kapanıyor ve birsüre açılmıyor,Bu kapanmalar değişiklik gösterebiliyor.Mesela oyun oynarken ekran garip birşekile giriyor ve kolonlardan cızırtılı bir ses gelip donuyor,düğmesine basarak kapatıyorum,açmaya çalıştığımda kasa çalışıyor ekran gelmiyor.Sadece oyun oynarken değil,bir haber sitesi veya başka biryerde mozilla veya explorerden fazla sekme açtığım haldede donup kapanmalar ve açılmamalar devam ediyor.Ekranın gelmesi için prizi çıkarıyorum 5-10 gibi bir süre bekliyorum,bazen geliyor bazen gelmiyor.Kasaya bastığımda fan can çekişiyor gibime geliyor,hızlanmaya çalışıyorda biyerde takılıyor ve hep böyle devam ediyor ne zaman hızlanırsa ekranım geliyor.İşin ilginç tarafı bilgisayarcılara götürdüğümde pc tıkır tıkır çalışıyor pes 2011,fifa 2011,gta ıv,mafia 2,nfs 2011,counter source,call of duty 6 hepsi bir anda donmadan açılabiliyor ve pc kapanmıyor.Neler neler deniyorum kapanması için olmuyor.Yani çözüm üretemiyoruz.Yardımcı Olabilecek Yardımsever bulabilrmiyim diye bu konuyu açayım dedim sistemim aşağıdaki gibidir,
İşlemci:AMD Phenom II X4 955 Processor 3.20 Ghz
Ekran Kartı:ATI Radeon Sapphire HD 5770
Bellek(RAM):4 GB
Ana Kart:Asus M4A78TD-V EVO
Kasa:Aerecool Vx-9pro 700 Watt