Arkadaşlar bilgisayarımı boşta bırakıp tekrar başına döndükten sonra antivirüs programı,rundll32.exe,mscorsvw.exe gibi işlemlerin CPU'yu çok yorduğunu görüyorum.Son zamanlarda PC'yi boşta bıraktığımda her seferinde aynı durumla karşılaştım.Bunun nedeni nedir ve bundan kurtulmanın bir yolu var mı?mscorsvw.exe ile ilgili biraz araştırma yaptım fakat task managerdan bir türlü kapatamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.
CPU Aşırı Kullanım Sorunu
Benim Task Manager'imde şu an yok onlar.
Arkadaşlar bilgisayarımı boşta bırakıp tekrar başına döndükten sonra antivirüs programı,rundll32.exe,mscorsvw.exe gibi işlemlerin CPU'yu çok yorduğunu görüyorum.Son zamanlarda PC'yi boşta bıraktığımda her seferinde aynı durumla karşılaştım.Bunun nedeni nedir ve bundan kurtulmanın bir yolu var mı?mscorsvw.exe ile ilgili biraz araştırma yaptım fakat task managerdan bir türlü kapatamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.
Bir çözümü mü yok mu acaba bunun?
64'e dereceye çıkmıştı bi kere yani kasıyor.Ayrıca format en son düşüneceğim şey olur.
mscorsvw.exe kayboldu arkadaşlar ayrıca dün kasma da olmadı.
hehe. 64 derece neymiş. Benim laptop 2 gün önce 80 dereceye çıkıyodu durduk yerde :D
Benim PC 85'i de gördü Vista yüklüyken tabi ama oyunda.
Konuyla ilgisi yok ama Red Alert 1'i portable olarak çıkarırlar mı dersin M.CaN009?
Konuyla ilgisi yok ama Red Alert 1'i portable olarak çıkarırlar mı dersin M.CaN009?
İndirme linki nerede?İndirip oynanabilir durumda mı şu anda?
PSP için çıkmış galiba ve ücretli.
Henüz çıkmamış ama çıkarırlar umarım.Sonuçta Fifa99'un bile portableı var. :d
Bu arada arkadaşlar sorunum büyük ölçüde çözüldü.Artık yapmıyor.
Oyna işre Red alert 2'yi. Heralde çıkarmamışlar portable olarak. Baya bi aradım çünkü.
Evet onla idare ederim şimdilik.Peki Windows 7 64 bit uyumu var mı?