İşlemcim pentium d 820
ie de felan gezinirken işlemcim sürekli %40-%50 kasılıyor
ie kasıyor bunu
pc de hiç bir işlem yapmıyorken düz %10 felan kasıyor
arkadaşımda core 2 duo var onda düz %0 kasılıyor.ie de ise %5 felan kasılıyor
bu durum beni rahatsız ediyor birde sayfaları akıcı kaydırma dememe rağmen takıla takıla gidiyor
tek benim pc de oluyor ne yapmlayım yardım edin* Herkese Selamlar
CPU çok kasılıyor
sağol fare dediklerini yaptım termal macunu yeniledim fanı temizledim firefox yükledim aynı sorun
o.c yapmak istiyorum ama pek bilgim yok işlemci 2.8 öncelikle 3.2 felan çıkartıyım önce küçük başlıyım.
Ama yardım eder misiniz?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
143 mesaj
İntde kaydırma yaparken takılıyorsa.CD sini Yüklememişsindir.Birde O.Ç Kesinlikle yapma.İNTDE Dolaşırken %50 Kasıyorsa. O.ç Yapınca Isınma Problemi Ortaya Çıkar.Soğutması Güzel Bi İşlemci Al Deerim.
O.Ç Yaparak Hallolcak Bi İş Değil Bu.O
Yinede ben o.ç yapıcam dersen.cpu dahada kasar ve dahada ısınır ve performans kaybı yaşarsın.O.Ç İLE ELDE ETTİĞİN HIZI FAZLA ISINMA NEDENİYLE ÇÖPE ATMIŞ OLURSUN.ANCA CPUYU ZORLARSIN O KADAR.
İntde kaydırma yaparken takılıyorsa.CD sini Yüklememişsindir.Birde O.Ç Kesinlikle yapma.İNTDE Dolaşırken %50 Kasıyorsa. O.ç Yapınca Isınma Problemi Ortaya Çıkar.Soğutması Güzel Bi İşlemci Al Deerim.kahkaha attım :) o.ç değil o.c birde o.c yapıpda " performans kaybı " yaşandığını ilk defa duydum :))))) evet ısınır ama performans kaybıı... :) eğer soğutucun varsa ne kaybın olabilir ki ? stok fan yerine 30-40 tl kıyıp o.c çakıp 100 tl lik işlemciyi 150 tl lik işlemci seviyesine getirirsin..
O.Ç Yaparak Hallolcak Bi İş Değil Bu.O
Yinede ben o.ç yapıcam dersen.cpu dahada kasar ve dahada ısınır ve performans kaybı yaşarsın.O.Ç İLE ELDE ETTİĞİN HIZI FAZLA ISINMA NEDENİYLE ÇÖPE ATMIŞ OLURSUN.ANCA CPUYU ZORLARSIN O KADAR.Son Düzenleme: İzmirlifare ~ 19 Ocak 2012 11:27