Bilgisayarı açınca böyle ses geliyor ve başta anakart yongası ve CPU fanı çalışmıyor,windows açılınca çalışıyor.
Sorun güç kaynağındaymış gibi geldi ama bir bilene danışayım dedim.
Ne dersiniz?
Bilgisayarı açınca böyle ses geliyor ve başta anakart yongası ve CPU fanı çalışmıyor,windows açılınca çalışıyor.
Sorun güç kaynağındaymış gibi geldi ama bir bilene danışayım dedim.
Ne dersiniz?
yazdığına bakılırsa fanın sorunlu olduğu anlaşılıyor.acaba tozlandımı dostum genel bir temizlik isteyebilir bilgisayarın geç kalmadan el at.aşırı ısınmalar başını ağrıtabilir
BOOMFUNKMCSyazdığına bakılırsa fanın sorunlu olduğu anlaşılıyor.acaba tozlandımı dostum genel bir temizlik isteyebilir bilgisayarın geç kalmadan el at.aşırı ısınmalar başını ağrıArasıra kompresöre tutuyorum temizlendi gibi görünüyor ama içini açmadım hiç.
Ama açıldıktan 1-2dk sonra normal devirde çalışıyor.Temizlemek için özel araçlar var mıdır?
O kadar uğraşmama hava tutmama rağmen tozlar(mesela ekran kartının üzerindeki) geçmiyor bi türlü.
Ama sorun güç kaynağındaymış gibi geliyor doğru musur sizce?
flytorpedo2Bilgisayarı açınca böyle ses geliyor ve başta anakart yongası ve CPU fanı çalışmıyor,windows açılınca çalışıyor.Biostan fan başlama sıcaklığını değiştir...Örneğin 30 derecede fan çalışmaya başlasın dedik,içerisi 20 derece olursa doğal olarak fan çalışmıyor ve bios bize öyle bi uyarı veriyor,o süre zarfında da işlemci ısındığından fan çalışmaya başlıyor... .Sendeki sorun büyük ihtimalle bundan kaynaklanıyor.Çünkü bilgisayar açılınca normal hızda dönüyor demişsin.Kesinlikle biostan kontrol et...Sorun güç kaynağındaymış gibi geldi ama bir bilene danışayım dedim.
Ne dersiniz?