512 mb ram kullanıyordum ancak gerek oyunlarda gerekse birden fazla program kullanımında sorun yaşamam üzerine bir tane daha 512 mb ram alarak sorunu gidermeye çalıştım.Ancak 2 ddr 512 ram sorunumu çözmeye yetmedi. Winap + Herhangi bir oyunu açmaya çalıştığımda CPU kullanımı eskiden olduğu gibi %100 oluyor, müzikte veya oyunda takılmalar başlıyor. (hatta bazen mozilla firefox+winamp'ta bile oluyor) Fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
CPU Kullanımı ve Ram ?!?!?!?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Son Düzenleme: Bahoa ~ 24 Eylül 2007 18:45
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
604 mesaj
bilgisayarnda bi virüs olablr ve işlemciyi kullanıodr çnkü normal koşullarda %100 e çıkması zor gbi yani
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Açılışta çok fazla program çalıştırıyorsun sanırım bırde Vısta kullanıyorsun sanırım. Vısta ıcın onerılen en az 1GB ramdır. Bu arada CPU'nun tavan yapması gayet normal cunku sıstemı yenı kurduysan ındexleme yaptıgından CPU sureklı yukte gorunebılır. başlat>çalıştır kısmına msconfıg yaz cıkna pencerede başlangıca gıt ve antıvırus harıc ordakı hepsının yanındakı tıklerı kaldır restart et bakalım nasıl çalışacak. Bu arada uyarı veren yazının altındakı tıkı ısaretle ve ok de..
Son Düzenleme: Borga-x ~ 25 Eylül 2007 15:25