Merhabalar. Movie Makerden film yaparken CPU kullanımı 100 e vuruyor. Normal midir ?
CPU Kullanımı %100 Yardım
i3 de bu oluyorsa p4 ht 3.0 video çalışmaz.
Bende full hd frapsla kaydedilmiş bir videoyu oynattıgımda %50 de çalışıyor oynatmayı durdurdugumda %2 ile çalışıyor.İntel yeni işlemciler çıkartıyor sanırım hazırlık yapıyor.
Buda frapsla kaydettigim filimi izlerken wmp12 de.
Normaldir.
Wmv Videolarının Arşivleme özelliği daha yüksektir özelliklerine göre yüksek kullanıyorsanız %95-100 arasında gel git yapar.
Wmv % 60 oranında videoyu orijinal halinde küçültür. (1g video 400 mb ye ve daha altına düşer ve hiçbir bozulma olmaz) Boyuttaki Küçüklük İşlemcinizin gücüne bağlıdır. Bu nedenle Nekadar orijinal ve kaliteli halinde videoyu küçültürseniz işlemci o derece Kullanımda %100 ulaşır.
Normaldir.Bence normal değil heleki i3 için.Çünkü i3 de video kodlama özelligi var.4 çekirdek var.Wmv Videolarının Arşivleme özelliği daha yüksektir özelliklerine göre yüksek kullanıyorsanız %95-100 arasında gel git yapar.
Wmv % 60 oranında videoyu orijinal halinde küçültür. (1g video 400 mb ye ve daha altına düşer ve hiçbir bozulma olmaz) Boyuttaki Küçüklük İşlemcinizin gücüne bağlıdır. Bu nedenle Nekadar orijinal ve kaliteli halinde videoyu küçültürseniz işlemci o derece Kullanımda %100 ulaşır.
Bende bile yüksek tanımlı ekran lar içini şeçtigimde %50 kullanıyor.i3 bozuk.
Bence normal değil heleki i3 için.Çünkü i3 de video kodlama özelligi var.4 çekirdek var.Sorun ondan değil gibi geliyor %50 programın işlemciyi kullanmaya yönelik standartlarını içerir.
Bende bile yüksek tanımlı ekran lar içini şeçtigimde %50 kullanıyor.i3 bozuk.
Ben bazı uygulamalrda bu standartı kaldırdım aynı işlem ondanda geçrerli olabilri windows işlemci yönetiminde işlemciyi o an çalışan uygulamalrar göre yönetebilir.
Detroit dostum bence normaldir işlemcinin o değerlere çıkması 3.06 GHZ İ5 işlemci var bende movie maker çalışmaya başlayınca %60 kullanıyor işlemciyi kasmıyor ama cpu kullanımı bu seviyede
Normaldir.Bu arkadaşa katılıyorum...Wmv Videolarının Arşivleme özelliği daha yüksektir özelliklerine göre yüksek kullanıyorsanız %95-100 arasında gel git yapar.
Böyle bir konu microsoft technet forumlarında açtım buna benzer bir cevap gelmişti
Detroit dostum bence normaldir işlemcinin o değerlere çıkması 3.06 GHZ İ5 işlemci var bende movie maker çalışmaya başlayınca %60 kullanıyor işlemciyi kasmıyor ama cpu kullanımı buhaci i5 den bahsediyon i5 %60 kullaniyor p4 ht3.0 %50 sence garip degilmi.hadi i3 gectim 4 cekirdekli video yazilimlari ile donatilmis i5 bence %20 40 arasi kullanmasi gerekir ya sizde sorun var yada intelde.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (209674) ~ 24 Ocak 2012 18:08