cpu kullanımı%100 altına düşmüyor.Bilgisayar acaip yavaşladı .Bugün oldu ,3 ten sonra. Size bu yazıyı yazmak için kaç saattir uğraşıyorum . Bilgisayar resmen bozuldu sanki .Hata denetimi yaptım.C dizk temiz dedi ,sorun çıkmadı.Açtığım bir uygulamayı kapatamıyorum 3 4 dakikayı buluyor kapanması.Ne oldu bu bilgisayara şimdi ya çok moralim bozuldu.
CPU kullanımı %100
- 1
- 2
görev yöneticisinden bir bak ne çok harcıyo işlemciyi
Görew yöneticisindeki işlemler sekmesinin tam bi fotoğrafını al siteye koy ona göre yardımcı olalım
sistemini neyin yordugunu bulup sekmeyi kapat bu yazılımsal
işlemcinde sorun oluşmuş olabilirki bunu yaparkende reset donma veya hata raporu vermeliydi bence sistemini yoran bi program görev yöneticinden bak ve sonlandır
benersincesistemini neyin yordugunu bulup sekmeyi kapat bu yazılımsalBul sonlandır, hangi programsa onuda sil...
işlemcinde sorun oluşmuş olabilirki bunu yaparkende reset donma veya hata raporu vermeliydi bence sistemini yoran bi program görev yöneticinden bak ve sonlandı
O İnternet Explorer'in Pop-up ıdır onu sonlandır bişi olmaz.sonra başlat çalıştır 'msconfig' yaz başlangıç sekmesinden iexplorer i işaretini kaldır.Uygula tamam de pcni yeniden başlat.
herkeze katılıyorum. o programı bul ve kapat. ama kapatırken ne olduğuna bak. sorun çıkcak bişeyse başka çözüm bulunur
burda yazılanlara bakma sen hepsi fasa fiso. bunun çözümü işlemcinin üstündeki macunu yeniliceksin. olmazsa gel suratıma tükür
bunun çözümü işlemcinin üstündeki macunu yeniliceksin.sorun sanırım giderilmiştir tarihi eski çünkü. nasıl çözüldüğünü de yazabilirsiniz.kusuruma bakmazsanız bir şey sormak istiyorum bilgi olsun diye.
CPU %100 olması ile termal macunun ne alakasının olduğunu anlayamadım konuyu biraz daha detaylı yazarsanı çok sevinirim. Termal macun (bu işlem fiziksel yapılması gereken bir işlem) yanlış bilmiyorsam CPU ısısının düşürülmesi amacıyla kullanılıyordu kullanım kapasitesinin düşürülmesi için fiziksel olarak ne yapılabilir? Termal macun -ISI, CPU kullanım kapasitesi-? bu alakayı kuramadım. bilginiz için şimdiden çok teşekkürler.
soruyu soran pcword arkadaşımızda sorunun çözümünü yazabilirse bizde anlamış oluruz.
beyler benım pc %100 cpu kasıyodu run dll32 yüzünden miş onu kapattım bir sorun olurmu ?
kardeş ben kapattığımda gitmedi
hepsi duruyo
Okumus bir yerde gelmiş macun macun konusuyor :D allam ya gece gece ne güldüm
Merhabalar
Şu an benim sorunumda cpu kullanımı ile ilgili, yerel baglantı kullandıgımda herhangi bir sorun olmuyorken, mobil bağlantı kullandığımda cpu kullanımı yuzde yuze cıkarak pc kullanımını eziyete dönüştürüyor.
Yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalarişletim sistemini ve sistem özelliklerini yaz..Herşeyini yaz..(işletim sistemin orjinal mi Crackli değil para ile satın mı aldın)Şu an benim sorunumda cpu kullanımı ile ilgili, yerel baglantı kullandıgımda herhangi bir sorun olmuyorken, mobil bağlantı kullandığımda cpu kullanımı yuzde yuze cıkarak pc kullanımını eziyete dönüştürüyor.
Yardımcı olursanız
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (85981) ~ 23 Mart 2014 15:42
Sıkıntı Fazla Isınmadan Kaynaklanıyor ,
Görev Yöneticisi açın, İşlemlere Gelin , buradan CPU ya basın , En yüksek ne varsa Isındıran onun işlemini sonlandırın
sonuçta CPU Kullanımı Düşüyor.
- 1
- 2