selam arkadaşlar
pc boşta beklerken cpu kullanımı %10-15 arası gidip geliyo bu doğal bi durummu yoksa bi problem varmı bana yanlışlık var gibi geldi çünkü eski pcde xp yüklüydü onda boşta dururken %1 cpu kullanımı oluyodu sürekli yeni pc aldım win7 kurdum sürekli %10-15 arası oluyo
ve ayrıca bir problem daha var win7 yi 2 hafta oldu kuralı geçen haftaya kadar sorunsuz çalışıyodu şimdi yavaşlamaya başladı yani oyunlar falan kasıyo geçen hafta very high x8 aa ile rahat oynadığım oyun şimdi x2 aa ile oynuyorum x8 olunca kasıyo virüs girdi diycem oyunlar dışında bişey indirmedim ki ayrıca norton antivürüs var yani bişey olsa uyarırdı nortonuda anakartın cd sinde 2aylık sürüm vardı o yüzden yükledim :)
he bide önceki pc de xp yüklüyde 1.5 sene kullandım antivürüs olmadan geçen ay kaspersky yükledim full scan yaptım 1 virüs buldu oda usb den yüklediğim bi oyundan çıktı şimdi yeni pc ye de aşşağı yukarı aynı oyunları yüklüyorum önceden indirdiğim linkten yanlız kasmaya başladı ısınıyo desem pcyi açar açmaz giriyorum oyuna en azından başta kasmaması lazım bi problem var yardımcı olurmusunuz ?