mrb;
online futbol oyununu açtıgımda cpu nerdeyse %100 oluyor işlemci fanı çalışıyor.bana bu pek normal gelmedi bu oyuna baglı virüs falan olabilir mi arka planda çalışan ya da normal bi şey mi bu benim pc yetersiz olmasından mı kaynaklanıyor yoksa
CPU sorunu
oyun online oynanan ı can football
İşlemci Cinsi : Intel Core Duo mobile processor
İşlemci Hızı ( MHZ) : T2400(1.83)
Bellek : 1024 MB DDR2
Ekran Tipi : TFT WXGA
işletim sistemi: xp
sorun pcnin sistem özelliklerinin yetersiz olması mı? bilgisi olan war mı bu sistem özelliklerini nasıl sizce arkadaşlar
çift hanelileri yazıyorum
bellek kullanımı --- CPU
oynadıgım oyun 279.124 ---- 52
antivirüs prog 40.688 --- 00
explorer.exe 25.528 --- 00
svchost.exe 20.840 ---- 00
ençok olanlar bunlar firefox u açınca oda 57.734 falan gösteriyor
yoo aynı sorun bende de var sistemin düşük olmasınn dışında bu E6750 var ve T5850 laptopta var 20 dk sonra cpu saçma bi şekilde çalışıyor... svchost ve sistem işlemleri birden %30-40 artış gösteriyor
açıkcası laptop tan memnundum çok iyi olmadığını biliyordum ama CPU sorunu canımı sıktı açıkcası T2400 lerin genelinde mi war acaba.
bunun bi çözümü war mı program vs
bende diyorumki :D bu sorun t2400 de değil sadece bende bile var :)
sorunun sende de olması çözüm degil sadece kabullenme olabilir :D aaa...! bende de var o zaman normal herkes de war zaten mi dememiz lazım :D neyse teşekkür ettim yine de ilgin için
sana şöyle söyliyim ozaman:
bende notebook hardware control programı var. swat 4 oyununu oynarken max battery'i seçiyorum 800 MHz ile kasmadan oynayabiliyorum. işlemci yükü %100'de. dengeli de ise işlemci 2.0 GHz oluyor ve yine işlemci yükü %100. bu sefer de aşırı ısıdan dolayı kasma meydana geliyo. 3 GHz de olsa %100 olcak yani. bi sorun yok. benim işlemcim de amd bu arada..