charizma sormuş:
benim sorunum windows vista home premium yüklü bilgisayarımda CPU değerim 2.60 olan işlemcim bilgisayarımdan özelliklere girdiğimde 2.59 göstermesi bir ara 2.60 gösterdi daha sonra yine 2.59 düştü bunun sebebi ne olabilir vista sp1 i de yükledim ondan öncede vardı bu problem ondan sonrada değişmedi neden kaynaklanır nasıl düzeltebilirim nasıl bir etkisi olabilir birde onu açıklarsanız sevinirim birde USB yle sorunum var bir yazıcım var samsung scx 4100 vistada bunu yüklemeye çalıştım sonradan farkettimki uyumlu sürücüsü yokmuş baktım sadece xp ile çalışabilirmiş ama ben ısrarla yüklemeye çalışırken ekran tepki vermeye başladı uyumlu değil dedi ve ben yine devam ettim ettikten sonra birden takılı olan USB çalışmamaya başladı daha önce gayet iyiydi daha sonra güç var ama işlev görmüyor bilinmeyen aygıt diyip duruyor birde sorun olan usb ye ön kulaklık çıkışı ve mikrofon da bağlıymış şimdi onlarda çalışmıyor bunada yardımcı olursanız sevinirim usb sürücülerini aradım yüklüyorum ama yine bilinmeyen aygıt diyor yine formatta atım yine değişmiyor zanledrsem çakıştı biyostaki bilgiyi sildi ama tahminim msı ana kartım bunu nasıl çözebileceğimi birde eğr sürücü gerek ise bunuda adres,ini yazarsanız tam olarak beni mutlu edersiniz teşekkür edr başarılar dilerim.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
amd x2 5000 çift çekirdek işlemci (2.60) 2 gb ram 160 gb hdd 512 ati 2400 pro 19.1 lcd wide monitör
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; WOW64; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.2; Media Center PC 5.0)