arkadaşlar benim pc bi anda işlemci %100 çalışöaya başladı. we internetle bağlantıyı koparıp restart edince normale dönüyo....
ACİLLLLLL YARRRRRRDDDDDDIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!
CPU %100 problem ACİLLLLL!!!!!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadasım sorunun kaynagını cumlenın ıcınde verıyorsun demekkı senın sıstemınde bır takım spyware ıste spy falan oyle zararlı seyler var ınternete gırınce devreye gırıyorlar vede sıstemını yoruyorlar sen enıyısı guzel bır programla tercıhlerım ADware ve SPY BOT SEARCH AND DESTROY la tarat bakalım
Birde antivirus programıyla dene tavsiyem antivir.
Bana elvis bu konuyu söylemişti cursed arkadaşımız adsl ayarlarıyla oynadıktan sonra bu sorun çıkmış büyük ihtimalle güvenlik ayarlarınıda bozmuş herhalde benim tahminimde pc ye bi spyware girdi biz elvisle konuyu tartışırken görev yöneticisindeki svchost lerden bi tanesi cpu yu %99 kullanıyomuş öyle dedi svchost görev yöneticisinde 3 tane bulunuyo normalde bi taneside internet bağlantısı için
Svchost windowsun service lerinden biri olduğu için çoğunluklada internet bağlantısı için olan svchost ler spyware virüsleri tarafından kullanılıyo buda internete bağlanıldığı zaman cpu nun fazla çalışmasına sebep oluyor
Bunun için tabi öcelikle MSI nin dediği gibi bilgisayarı güzel bi virüs programıyla taratması gerekli.
fdisk yaptım ama gene aynı yaw
Görev yöneticisinden bak hangi uygulama kullanıyor %100 cpu'yu.Ona göre cevap yazalım.
evet guatemalay kat1l1yorum. görev yöneticisine bi baksan iyi olur. insallah sistem bosta islemi degildir görev yöneticisinde cpu yu %100 gösteren...
saser solucanlarıymış şimdfi anladım....'''qcjtha.exe''' muhtemelen bu fakat silsemde geen aynı
Bi de alınan dosyalarda fx saser yazan 4 addet dosya wardı sildim fakat msn dışında hiç bi şey çalışmadı sonra.... restar ettim normal ama bilgisayar dedem gibi oldu.. bi program warmı saser a karşı yada işe yarar bi şey 5 tane antivir kullanıoyrum ama nafile