Arkadaşlar bu cihaz hakkındaki düşünceleriniz neler ? Ram i yeterlimi sizce
http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=PC_POR&br=CREA
Ve Crea marka dizüstü kullanan varsa teknik desteği hakkındada bilgi verebilirmi ?
Crea hakkındaki düşünceleriniz
ben arkadaşların fikirlerine saygı duyuyorum ama bi akraba almıştı 1 yıl önce masaüstü crea yani kelimelerle anlatılmaz özelliklerini bilmiyorum ama pahalı bişey değil süper hızlı pc hiç kasmıyor ama laptop için hiçbir fikrim yok
CREA MONSTER CASPER EXPER GİBİ MARKALARI ASLA DÜŞÜNMEYİNİZ.ÖZELLİKLERİ İYİ DEDİĞİNİZ MODELLERİN DİĞER MALZEMELERİ KALİTESİZ OLUYOR.
LAPTOP OLARAK ŞUNLAR ALINIR.
EĞER PARANIZ ÇOKSA SONYNİN EN İYİ MODELİNİ ALIP HİÇ BİR SORUN YAŞAMADAN KULLANIRSINIZ.TOSHİBA DA GAYET İYİDİR SONY GİBİ AMA SONY DEN HESAPLIDIR.AMA FİYAT/PERFORMANS AÇISINDAN EN İYİSİ HP DİR
EĞER GELİR DÜZEYİNİZ ORTAYSA HP ÖNERİRİRİM
BİDE ASUSLAR İYİDİR
EĞER MİMARLIK VE ÇİZİMLE İLGİLİ İŞLERİNİZ VAR VE PARANIZ ÇOKSA KESİNLİKLE APPLE
BEN BU AÇIKLAMAYI YAPARKEN TÜRKİYE DE BULUNAN VE SATILAN MODELLERLE İLGİLİ YAPTIM EĞER MESELA YURTDIŞINDA YAŞIYORSANIZ YUKARIDAKİLER DELL İ EKLİYEBİLİRİZ (ANCAK DELL İ TÜRKİYEDEN ALCAKLAR İÇİN ÖNERMEM) OYUN İÇİN İSE YURTDIŞINDAN TANIDIĞINIZ ARACILIĞIYLA UCUZA GETİREBİLİOSANIZDA KESİNLİKE ALLENWARE
değerli yorumlarınızı göz önünde bulundurcam teşekkür ederim
spider90 kardeşim monster dışında dediklerin kesinlikle doğru. fakat monster laptoplarının içine en iyi ekran kartını koyuyor. En iyi işlemciyi koyuyor. En iyi SSD leri En kaliteki ramleri koyuyor. Ve sen neden monster ucuz parça koyuyor diyorsun anlamış değilim.