Creative 5.1 SB Live VX Ses Kartı 5+1 Bağlama

real34
19-05-2011, 01:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

evet arkadaşlar bugün
Creative 5.1 SB Live VX Ses Kartı
ve logitech z506 ses sistemi aldim şimdi ses siteminin içinden a ve b kabloları cıktı a yeşil tek kablo b kalbosu siyah ve sarı lı iki jaklı kablo bunların 3ünü birden ses kartına bagliyorum bazi kolonlarda ses gidiyor cıkartıyorum ses gelıyor ama gıdıp gelen kolonlarda ses net cıkmıyor neden kaynaklıdır nasıl çözebilirim aradim bulamadim bir çözüm

Kapalı Hesap (200174)
19-05-2011, 01:36   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

ses kartının üzerinde yeşil siyah pembe renkli girişleri vardır ses sisteminin fişleri yeşil renkte olanı yeşile siyahı siyaha ve pembe fişide pembe yuvaya takman gerek ayrıca ses kartının driverının en güncel versiyonunu kur en son yabacağın işlemse şu bu en önemlisi denetim masasına gir donanım ve ses tıklıyorsun açılan sayfada audio control panel yazar ordan şu resimdeki gibi bir kutu açılacak şu ayarları aynen uygula

diğer bölümlerin ayarlarını zaten otomatik algılar ellemene gerek yok dediğim gibi denetim masası-donanım  ve ses tıkla açılan sayfada-audio control panel tıkla bu ayarları uygula düzelecektir  benim ses kartı creative sistemde creative umarım yardımcı olabilmişimdir (driveri kurunca 2.1 gösterir ilk sayfada orayı 5.1 yab sonra diğerlerini aynen uygula close de ) arkadaşım zevkler ve renkler tartışılmaz ama ses sisteminide creativden alaydın güzel olurdu kablosuz mousuyla sesi kısıp açabiliyon on/off da yababiliyorsun sesi % 40 açıyorum bina ayağa kalkıyor) farkı hissetme yaşa diyorlar ya aynen bu söz sistemimmden oldukça memnunum 1 yıldır tek sorun vermedi versede eve gelip bakarlar)..Saygılar kolay gelsin

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (205210) ~ 19 Mayıs 2011 01:49
sametcssr
19-05-2011, 01:50   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
44 mesaj

Ya dostum bu ses kartının aynısından bende var ama hiç memnun değilim hatta kullanmıyorum şu anda ve bi türlü kullanamadım kullaklık taktığım zaman çok kısık ses veriyor üstelik bütün ses seviyeleri yüksekken bir çok kulaklık denedim hepsinde aynı kulaklıklarım sağlam ama ses kısık  windows xp, vista, 7'de de denedim sonuç yine aynı kısık ses sende de kulaklık taktığın zaman kısık veriyor mu sesi bir çözümü varsa nasıl halledebilirim?? şu anda ben onboard kullanıyorum bangır bangır ses veriyor

Kapalı Hesap (200174)
19-05-2011, 01:52   |  #4  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Alıntı: sametcssr  
Ya dostum bu ses kartının aynısından bende var ama hiç memnun değilim hatta kullanmıyorum şu anda ve bi türlü kullanamadım kullaklık taktığım zaman çok kısık ses veriyor üstelik bütün ses seviyeleri yüksekken bir çok kulaklık denedim hepsinde aynı kulaklıklarım sağlam ama ses kısık  windows xp, vista, 7'de de denedim sonuç yine aynı kısık ses sende de kulaklık taktığın zaman kısık veriyor mu sesi bir çözümü varsa nasıl halledebilirim?? şu anda ben onboard kullanıyorum bangır bangır ses
sen kurmayı becerememişindir ben neden memnunum? bu ses kartını sadece bana özelmi yabtı creativ bi tek bendeki güzel çıktı ? sorsam belkide ses kartının ompedansları bşilemeyeceksin madem var sende yaz bakim ses kartının ne oldunu ama google amcadan faydalanma gerçi faydalanırsın anlamadınız işlere yorum yabıb insanların kafasını karıştırmayın Ri©a Ağzı kulaklarına varıyor neyse dostum sen dedimi yab

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (205210) ~ 19 Mayıs 2011 02:08
sametcssr
19-05-2011, 02:10   |  #5  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
44 mesaj

Yaa beceremedim alakası yok dostum internette daha önceden başka forumlara da baktım benim gibi aynı sorunu yaşayanlarla da karşılaşmıştım ama çözümünü bulamadım bu kartla ilgili konu görünce buraya da yazayım dedim benim kartın kutusunda SB 5.1 VX yazıyor kartın üzerinde ise SB 1070 yazıyor driver krulumunu doğru hatta creative den güncel sürücü dosyasını indirmiştim onda da aynıydı ve ses kartının programında speakers bölümünde 2.1, 4.1, 5.1 seçenekleri var bende normal hoparlörlerde yüksek ses veriyor yani 2.1 ve 5.1 de denedim o ayrı ama kulaklığı takınca sesi çok çok kısık veriyor abartmıyorum çok çok kısık

Kapalı Hesap (200174)
19-05-2011, 02:15   |  #6  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj

bende hiç bir sorun yok stereo mix ayrıca ses kayıt kes yapışştır  nette izlediğim bir şarkıyı sadece tek tıkla kaydediyor muhteşem kendim taktım kurdum kartı ayrıca bas tiz karıştırıp iğrenç bir seste vermiyor sesi çok güzel memnunum açıkçası kullandığım üründen ve ayrıca bir kaç marka var mıknatıs kullanmışlar hoparlörde ekrana yaklaştrıınca ekranın renkleri çekiyordu ama bu sistem bunu yabmadı her ne hikmetse

real34
19-05-2011, 12:38   |  #7  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

kablo renkleri yeşil siyah ve sari pembe yok sariyi pembeyemi takmam gerekir