Creative Cloud: İndirin, deneyin!

CHIP Online
20-06-2013, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Eğer siz de bir Photoshop veya CS kullanıcısıysanız, tarihi değişikliğe şahit olmaya hazırlanın!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/cre ... -deneyin_41054.html

Resimlerle: Photoshop mucizesi güzeller!

Her yıl Haziran ayında gerçekleştirilen ve dünyanın dört bir tarafından Adobe kullanıcılarını bir araya getiren MAX konferansında beklenen oldu ve Adobe, 10 yıldır piyasada olan Creative Suite paketine son verdiğini bir kez daha, resmi olarak açıkladı. Bundan böyle bu program paketi Creative Cloud olarak anılacak. Dahası artık tüm kullanıcılar bu yeni paketi internet üzerinden indirip deneyebilecekler.


Bunun için tüm yapacağınız&lt;span style="text-decoration: underline;"> buraya tıklayarak</span> Creative Cloud web sitesine gitmek ve istediğiniz program paketini bilgisayarınıza indirmek.


Şu andan itibaren artık CS6 veya CS7 satın almak diye bir şey yok. Kullanıcılar aylık 50 dolar karşılığı Creative Cloud üyesi oluyorlar ve istedikleri programı kullanabiliyorlar. Eski kullanıcıları mutlu etmek isteyen Adobe, CS3 veya yukarısı için lisansı olan tüm kullanıcılara ilk yıl bu üyelik ücretini 30 dolar yapacağını açıkladı.


Adobe'un yeni paketinin en büyük özelliği elbette bulut teknolojisini kullanarak sanatçıların eserlerini hazırlama, kaydetme ve paylaşma yöntemlerini değiştirmesi. Ayrıntıları deneyerek görebilir ve bu güncellemenin size uygun olup olmadığını denetleyebilirsiniz.

Tüm Konu: Creative Cloud: İndirin, deneyin!

Resimlerle: Photoshop mucizesi güzeller!

Kaynak: www.chip.com.tr