Creative Nomad Muvo2 1.5 GB alacaksaniz...

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
MerovingiaN
30-10-2004, 14:17   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
286 mesaj

arkadaslar ben baslikta belirttigim urunu
www.hepsiburada.com adli alisveris sitesinde aldim.yaklasik 5 ay oluyor.urun bana kdv dahil yaklasik 450 milyon tl'ye mal oldu.ama bu 5 ay onceki fiyati.simdi dahada ucuza alabilirsiniz sanirim...

urunle ilgili sizinle birseyler paylasmak ve size fikir vermek istedim...

1)urunu eger donanim incelem sitelerinden incelediysenizgercekten cok kucuk oldugunu gormussunuzdur.ama urunu kutusundan cikardiginizda boyutlarinin gercekten bu kadar kucuk olduguna inanamayacaksiniz.(ben sahsen inanamadim.)

2)urunun uzerinde 1.5GB yaziyor ama max. depolama kapsitesi 1375.8MB.bunu bilmenizde simdiden fayda var.

3)urunun tus takimini(sadece 2 tus var zaten) kullanmak baslarda biraz zor gelebilir fakat tirnak uclarinizi kullnamayi ogrendiginizde gercekten cok rahat bir kullanimi var.

4)urunu dis goruntusundende bahsetmemek olmaz.
urun biraz kaba gorunebilir ama unutmayinki 1.5GB'lik bir smart disk depolama aygiti olarak kullaniliyor.

5)yine incelemlerde okuduysaniz urunun 10 saat ve ustu bir sure kullanilabilecegini biliyorsunuzdur.ben kendim bunun ne kadar dogru oldugunu anlamak icin urunu tam sarj durumunda iken tek bir parcayi hareketsiz bir ortamda calmasi icin ayarladim.ama maalesef ureticinin katalogdada yazdigi degere ulasamadim.yaklasik olarak 8.5-9 saatlik bir kullanim suresini kendim gozlemledim.
sunuda ekliyeyimki ureticilerin yazdigi bu degerler cok degisik test sartlarinda urunun test edilmesi sonucu kullaniciya bildiriliyor.
yinede azimsanmayacak bir sure 8.5-9 saat....

6)urun smart disk depolama ortamina sahip oldugu icin fazla hareketli durumlarda urunu calistirmaktan sakinin.
urunu gomlek vb. ust giyim ceplerinde muhafaza etmeniz ve kullanmaniz hem sarsintilardan min. zarar gormenizi saglayacaktir hemde kullanim kolyaligi saglayacaktir...

7)Son olarakta urunun en iddaali oldugu konuya deginmek istiyorum.
******************SES kalitesi ve gücü***************************
gercekten bu gune kadar kulnadigim mp3 player-lar arasinda en kaliteli ve net sese sahip urun budur diyebilirim vede diyorum zaten.
bu yaziyi okuyan bazi arkadaslar abartiyorsun diyebilir benim icin fakat gercekten durum boyle...
Ses karti ureticisi olarak daha cok tanidigimiz Creative firmasi bazi tecrubelerini bu urune cok iyi bir sekilde yansitmis bence...

***daha kaliteli ses icin size urunun yaninda iyi bir SONY kulaklik kullanmanizi tavsiye ederimm..
ben SONY MDR G52-LP urununu kullandim.gercektende cok iyi bir ikili oluyorlar....

benim simdilik yazacaklarim bu kadar.
merak ettiginiz veya sormak istediniz birseyler varsa yazin cevaplamaya calisayimmm....

okudugunuz icin TSK....
Dil çıkarıyorDil çıkarıyorDil çıkarıyorDil çıkarıyorDil çıkarıyorDil çıkarıyorDil çıkarıyorDil çıkarıyorDil çıkarıyorDil çıkarıyorDil çıkarıyor

MerovingiaN
30-10-2004, 14:23   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
286 mesaj

bu arada unutmadan mutlaka urunun guncellemelrini takip edin...
son guncellemeler ve daha fazla bilgi icin asagidaki baglantilari ziyaret edin....

www.nomadworld.com  Resmi web sitesi

http://www.nomadworld.com/downloads/drivers/download.asp Driver(xp icin)

http://www.nomadworld.com/downloads/drivers/download3.asp guncelleme(ekim 2004)