Selamlar ...
Benim Creative SB Live 5.1 Ses kartım var.
Ve Philips 5.1 Ses sistemim var ...
Bütün uğraşlarıma rağmen ses sistemimin center sesini alamadım...Ses sisteminde bir arıza veya bir bağlantı hatası olmadığından kesinlikle eminim.Ses Kartımın test bölümünde yaptığım teste bütün hoparlörlerden ses alabiliyorum.
Yalnız Winamp ve Windows Media Player gibi programlarda Ses sistemi 4+1 gibi davranıyor ve center sesini alamıyorum.On board ses kartında (SoundMAX) ise problemsiz ses alabiliyorum.Yalnız Onboard ses kartının ses kalitesi de beni tatmin etmiyor.
Ses sistemini aldığım yerden servis de getirdim fakat o da bana bir çözüm getirmedi on board ses kartımın (SoundMAX) Creative SB Live 5.1 den daha kaliteli olduğunu onu kullanmamı tavsiye etti.
Windows Xp deki veya Winamp,WMP gibi programlarımda bir problem olduğunu düşünüyordum fakat ses kartının driver larını tekrar kurdum ,Winamp ve WMP da tekrar kurdum yine problem tekrar etti.
Ne yapmam gerektiğini bana iletebilirseniz minnettar kalırım.
İlginiz için teşekkürler ...
Creative SB Live 5.1 (Speaker Problemi)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sevgili faik arkadaşım,aynı ses kartından bende de var.bende alamıyorum.mp3 ve audio şarkılarda zaten center den ses alamazsın.ister wmplayer olsun ister winamp olsun.sadece 4 tanesinden ses gelir.center den dvd ve bazı oyunları oynarken ses alabilirsin.ben birkeresinde dvd playerden mp3 dinlemiştim,ozaman centerden ses aldım fakat iğrenç bi durum oluyo.centerden ses alsanda kapatmanı kesinlikle öneririm zaten.yalnız bildiğim kadarıyla winampa ekliceen bikaç plugin le centerden ses alınıyomuş fakat ben gerek duymadım.çünkü dediim gibi center sadece dvd ve oyunlar için yapılmıştır bu heryerde böledir.anakart ses kartından alabilirsin o sesi belki ama creativin yanından geçmez.kafana takma sen otur paşa paşa müziğini dinle.ÇÜNKÜ SENİN SES KARTIN MÜKEMMEL