HERKESE MERAHABA ARKADASLAR benim ben bi konuda yetersiz kaldım yorumlarınızı beklıyorum creative inspire 5200 ses sistemim var bir ses kartı alıcam 5 1 desteklı olan ıkı ses kartı arasında kaldım Creative Sound Blaster Live 5.1 ve CREATIVE SB LIVE 7.1 SES KARTI aralrında cok az bir fiyat farkı var bu ses sistemini sorunsuz surround kalıtesı verebılecek ses kartı arasından hangısını secmelıyım yorumlarınız beklıyorum simdiden tesekkur ederım
creative ses kartları hakkında soru
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj
Soyle bir durum var bence.İlerde sistemi yükseltirim ugrasmam diyorsan (ve seni zorlamıyorsa) 7.1 al.Sonucta Yardımcı programlarla (Nasıl yapıldıgını bilmiyorum) suan sende mevcut olan 5.1 sistemine ekstra olarak aldıgın bir normal stero hoporlör sistemi ile sistemini 7.1 olarak kullanabiliyorsun.(Belki ses kartıyla gelen yazılımla oluyordur gecen arkadasta gordum ama sıkıntısı ses kalitesini elle senin iyi ayarlaman lazım bir baska arkadasımda 7.1 de suan 5.1 ses cıkısı yakalayamamaktan sikayetci iki hoporlor iptal 2.1 olarak kullanıyor suan)
ama ben ne yapacam 7 tane hoporloru 5 bile fazla diyorsan hic dusunme 5.1 al