Arkadaşlar bu ses kartının driver cd'sini 1 aydır arıyorum bulamadım. Kimsede yokmu lütfen yardımcı olun benim gibi bu sorunu yaşayan yüzlerce insan vardır buna eminim. Kendi sitesindede yok maalesef. Acaba benmi yapamıyorum dedim ama benimle aynı sorunu yaşayan herkesin creative'in sitesinden fayda görmediklerini gördüm. CD'si olupta upload edecek arkadaşımız varsa benimle birlikte yüzlerce insanı sevindireceğine eminim. Okuma nezaketini gösteren arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yardım edecek arkadaşlardanda minnettarım
CREATİVE SOUND BLASTER LİVE 5.1 DİGİTAL SB0220
elimde yok ama internet cafelere bakmanı öneririm
bazı driver sitelerinden indirebilirsin....
belen_1rmesela....?Canım forumdaşım, Google'da aratamıyor musun??
Bak ben üşenmedim 2 saniyede Google'a "CREATİVE SOUND BLASTER LİVE 5.1 DİGİTAL driver" yazdım,buldum..
Ben mi buldum, hayır Google sağolsun..
Sen yazamıyor musun "CREATİVE SOUND BLASTER LİVE 5.1 DİGİTAL driver" Google'a??
Bu arama linki seç beğen,uygun olana tıkla,indir..:
Bu da ilk çıkan sonuç..:Hadi diyelim Google'ı ilk kez duyuyorsun..
Peki creative'in sitesini bile tahmin edemiyor musun??İşletim sistemine ve donanımın modeline dikkat ederek 5 dakkada indir,kur driver'ını..Kal sağlıcakla..
Kardeş iyi güzel diyorsunda denemediğim driver kalmadı kendi siteside dahil nerede yanlış yapıyorum anlamıyorum. sb0220 kod numaralı driverı bulamadım gitti senin linkleri deniyorum bakalım inşallah olur
Yok arkadaşım olmuyor. Bu sadece benim değil yüzlerce insanın problemi 5+1 sistem 2+1 gibi çalışıyor. Senin adreslerde işe yaramadı bunun cd si gerek yoksaki bende biliyorum google canım arkadaşım. Yanlız ilginç olan şu yüzlerce insan arıyor bunun driverınıda kimsede cdsi yokmu bunun hayrına update edecek. Şimdiye kadar kaç tane foruma baktıysam model: sb0220 problemi olupta kartı atmak zorunda kalan arkadaşlarla karşılaştım. Hatta birinin cevabı şu oldu "arama bulamazsın ben çöpe attım." Acaba doğrumu söylüyor? Bu arada sorarım sana canım kardeşim hadi ben cahilim onlardamı cahil :) .... Neyse yardımın için çok ama çok teşekkür ederim. Umarım gün gelir bir hayır sever bu cdyi bize bağışlar. :) Hayırlı Ramazanlar.
Olur mu öyle şey yav..
Koskoca Creative bu..Akıl sır erdiremiyorum..Kartı çöpe atmalar falan..
Bende 7+1 var..Driver'ı doğru kuruyorsan 1 ayarı yapmıyorsundur belki..Bende de 1 ayar var ordaki tik'i koyarsam 2+1 oluyor..
Sana sorum var madem..Başlat çubuğunda, saatin orada "Creative Volume Control" çıkıyor mu??(Doğru driver'ı kur sen yine,öyle bak..)
Eğer bu varsa saatin orda..Ona tıkla, speaker setting'i seç..
Sol alttaki "digital output only" kutucuğu boş olsun..
kardeş kx driver yükle
creativenin kendi drivelerinden daha iyidir..
kartın suyunu çıkarırsın..
google da ara bulursun
kx driver dedinizde ben onu indirecektim yanlız indirdikten sonra install çıkıyor basıyorum hata gibi bişey veriyor o nedir
sonunda sorunu çözdüm. kx driver sorunumu halletti artık ses sistemim full
winamp için de hq soft proc resampling output plugin var bunu da googleda ara:) kx driverla bu plugini kullanırsan, şimdiye kadar live ses kartından duymadığın kalitede müzik dinlersin..
ayarlarını yapmadan olmuyor ama dikkat et. kendi sampling rate değerleri vardı
http://www.ordilem.info/spip.php?article36 buradan sb0220 driver ını indirebilirsiniz
arayanlara duyrulur
Slm.Ses kartımın driver ı olmadıgı için Kx Driver kurdum. Creative menüsü olmadan sadece Basic şekilde kurdugum ses kertımda eskiden 2+1 ses alıyorken şu an h,ç ses alamıyorum.Yardımcı olursnız sevinirim..
siliniz.....
arkadaşım sen sbo220 diye ararsan bulma şansın çok düşüktür ben yanılmıyorsam creative anolog ses kartlarının yeni modellerinin dreverleri eskilerinide kapsayacak şekilde kuruluyor yalnız tam emin değilim mesela ben 2.ci el 5.1 creative sound blaster ses kartı almışdım cd sini unutmuşdum ben de arkadaşımda olan aynı modelin 7.1 ses kartının dreverini yükledim ve bu zamana kadarda sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım. sana verdiğim linkde dreveri bulamassan sen o ses kartını bence at zira bu site içinde en fazla drever barındıran site
merhaba arkadaşlar
sizlere sormak istediğim bir şey war
şuan creative sound blaster live! 5.1 sb0220 marka ses kartı war
ayrıca creative inspire 6600 6+1 ses sistemim war ne yazıkki bu koca sistemi 2+1 miş gibi kullanıyorum...
kartın sadece yeşil slotundan ses geliyo siyah ve turuncu(digital) bolumunden ses gelmiyor ne kadar diver indirdiysem hiç biri olmadı yardım edebilecek bir arkadaş war mı? yoksa bu kartı imha edicem :(
yardım ederseniz çok sevinirim...
Şimdiden Teşekkürler