ARKADAŞLAR YENİ ALDIĞIM CREATİVE T6060 5.1 SES SİSTEMİNİ HOMETECH DVD PLAYER E BAĞLAYAMADIM BİR TÜRLÜ.CREATİVE SES SİSTEMİN İÇERİSİNDEN ÇIKAN KABLO BİLGİSAYAR GİRİŞLİ OLDUĞUNDA DVD YE OLMUYOR BEN DE BİR UCU BİLGİSAYAR GİRİŞLİ JAC DİREĞ UCUDA VCD GİREN JACK LARDAN ALDIM 3 TANE SES SİSTEMİNE 3 KAMLO DVD YE İSE 6 KABLO OLDU AMA NE ETTİ İSEM SES ALAMADIM EĞER BİLEN VARSA RESİMLİ OLARAK GÖSTEREBİLİRMİ YADA ANLATABİLİRMİ ACABA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH BİR BİLEN VARDIM YOKSA KAFAYI YEMEME AZ KALDII..
cretive T6060 5.1 hometech DVD BİLEYİR E NASIL BAĞ
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Dvd playerda 5+1'i test etmek için kullanılan bir bolum varsa onu aç ve kabloları doğru taktıgından emın ol. Senın yaptıgın taktıgı bende yaptım ama bende çalışıyor..
DVD filmlerin orjinal ise ve 5+1 ses secenegını secersen çevresel ses alırsın
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
ÇOK DENEDİM AMA OLMADI RESİMLİ OLARAK YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLARI BEKLERİM TEŞEKKÜRLER
Yeni Üye
21 mesaj
jakla bu işi pek çözemezsin 2 tarafıda vcd girişi olan 2 adet 3'lü kablo alman lyada 3 adet 2'li kablo alman lazım, yani 6 adet uç dvd için 6 adet uçta de ses sistemiiçin sağlamış olacaksın,
sonra bunları dvd nin arkasında yazan yerlere göre taktığında 5+1 ses elde edebilirsin,
Yeni Üye
21 mesaj
Dvd playerda 5+1'i test etmek için kullanılan bir bolum varsa onu aç ve kabloları doğru taktıgından emın ol. Senın yaptıgın taktıgı bende yaptım ama bende çalışıyor..DVD filmlerin orjinal ise ve 5+1 ses secenegını secersen çevresel ses alırsı
selam,
bir mesajında homatech dvd playerına 5+1 ses sistemi bağladığını yazmışsın,
benimde homatech dvdim var ve 5+1 ses sistemi bağladım geçenlerde,
fakat kabloları dvd nin arkasındaki çıkışlara göre takdığımda sr-sl-fl-fr-center, bunlaru tam uygun takdığımda dvdnin test menüsünde yanlış ses alıyorum,
yani arkadan gelmesi gereken ses ortadan geliyor vs..
bende o test programına göre kabloları yerleştirdim ve şimdi programa göre arka sol dişyorum arka soldan geliyor,
hepsi düzgün oldu yani..
sende de böylemi oldu? yani arkada yazan çıkışlara göre mi takdın?
deneme yanılma yöntemiyle mi takdın? şimdi düzgün çalışıyormu?