arkdaşlar onboard kartımla crime life oynuyorum ama oyun oynarken pc kendi kendine reset atıp duruyor diğer oyunların hiçbirinde olmuyor sadece crimelife oynarken reset atıyor neden acaba???
CrimeLife Oynarken Pc Kendi Kendine Reset Atıyo.:(
Ekran kartın aşırı ısınıyordu dicem ama onboardmış.Bence oyun oynarken sisteminde fazlaca ısınan bişeyler var.Sistemini tamamen yazar mısın?
YANLIŞ YÜKLEMİŞ OLABİRSİN DOGRU YÜKLEDİGİNDEN VE SİSTEMİN KALDIRDIGINDAN EMİN MİSİN?
1,5 gb ram,256 pcı intel onboard ekran kart 80 gb hard disk pentium 4 windows xp
şimdi arkdaslar ben crimelifeyi net üzerindende indirmiştim gene pc reset atıyo gittim cd sini aldım yükledim gene reset atıyo :S:S:S ama diğer oyunlarlda olmuyooo gayet güzel ıoynuyorum sadece crimelifede oluyo :(((
crimelifeyi oynarken takılma yok ama belirli yerlerde naparsan yap reset atıyoo :(((( neden diğer oyunlarda olmuyo :((
sistemin daha önce böyle olmuşmuydu anlat yardımcı olayım
SİSTEM KALDIRMIYO İŞTE YADA YANLIŞ YÜKLÜYOSUN GOOGLE Bİ BAK BAKAYIM OYUNNUN SİSTEM GEREKSİNİMLERİNE
Prof. Bütün diyceklerini tek mesajda topla!!
sadece o oynda atıosa reset i o oynla ilgli bşidr cdnn altında çzk olmasn oyun korsansa çok ender yapar veya oynn dosyaları dzgn çalşmıyodr ondan yapar
CU_GS7Prof. Bütün diyceklerini tek mesajda topla!!TAMAM DOSTUM KIZMA
arkdasşlar böyle bi sorunu daha önce hiç yaşamadım :(((( sadece crimelifede yaşadım ama cd si
ni aldıgımda oyun riptir diye yazmıslar net üzerinden indirdim oda ripti...bence dosya düzensizliği war sizce???
bak ne diyorum sistemin kaldırıyomu diye google baksana kardeşim
ben diyim onuda olmazsa sen o cd yi geri ver başka oyuna al uçak oyunumu yok
yok kardeş o oyun rip oldugndan kesin öyledir ;) dosya düzenlenme hatası vardır kesin ben öyle düşünüyorum ama yardımların ve bilgilendirmelerin için cok saol kardes profesör kardeş...ve diğer arkdaşlar cok saolasun :((
ya abiler aynı sourn bendede oluyo bi yardım edin pls
Kardeş aynı sorun bendede oldu bütün oyunları rahat bi şekilde oynarken '' farcry '' oyununda pat diye kapanıyodu bilgisayar. Kaliteyi lowda tuttuğum zaman çok nadir reset aatıyodu hatta hiç atmıyodu ama mediuma aldığım zaman 5 dakkada bir kapanıyodu bence bizim sorunumuz ekran kartından yada sistemin güç ihtiyacını karşılayan p.s den olabilir. Bu sorun hakkında bilgi sahibi olan çözümleyen varsa bende yararlanmak isterim
Saygılar.... Hayırlı günler....
baba dusurdum ama yine aynı sorun cıktı zaten bilgisayarın ekran kartı oyunu calıstırmaya yetiyo biri yardım etsn pls
slm bende nfs 2 oynarken pc reset atıyor neden olabilir ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.
nedenleri şunlar :
crime life bende de var ve bilgisayarım reset atıyor , çünkü intel ekran kartından dolayı ... benimki 512 intel ekran kartı ama reset atıyor . oyunun sistem gereksiniminde 256 ekran kartı yeterli . O yüzden siz en iyisi ekran kartınızı değiştirin . Çünkü arkadaşımda denedim Nvidia 256 ekran kartı ve onda çalıştı ve reset olayı olmadı .