Ertürk sormuş:
Bilgisayarıma hatırlamadığım bir siteden program indirmem yüzünden ' Critical Error! ' hatası vermekle sonuçlandı.. Sisteme girdiğimde; Örneğin, ' C:/ ' ye girdiğimde ' Program Files ' e tıkladığımda bu hata ile karşılaşıyorum.. Hemen hemen Bilgisayar dosyalarında gezdiğimde, ' İnternet Explorer 7 ' tarayıcısından internete girdiğimde her zaman aynı hata ile karşı karşıya kalıyorum..
Karşı karşıya kaldığım hatanın 2 seçeneği bulunmakta Evet yada hayır hayır'a tıklayınca ' http://free-viruscan.com/id/4912933/4/1/ ' adlı siyete yöneliyor Evet'e tıklayınca bilgisayarıma sözde antivirüs programı ' ie-av ' dosyası iniyor..
Program startup da yer almıyor .. anladığım kadarı ile çalışan programlarda da yer almıyor vs. .. Bu yüzden sanıyorum anti virüs ve anti spyware'ler bir işe yaramıyor.
Spyware Doctor 6.0.0.354
Avast 4.8 Ev Sürümü
Spy Bot Search & Destroy
Ad-Aware 2008
Hijack
Combofix
Hepsi ile tarattım ama hiç bir işe yaramadı..
Bu sorunu çözmek için internette gezmediğim yer kalmadı.. son çarem sizsiniz.. Sistemi geri yükledim fakat sistem geri yükleme noktası 1 gün önce olduğundan bir işe yaramadı ondan öncede geri yükleme noktası yok.. format atmak istemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
İntel
Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
3.01 Ghz, 2,00 RAM
Ekran kartı : ATI Radeon X1300/X1550 Series
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1