oyunu açıyorum açıldıktan sonra failed to connect to server diye bir hata geliyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin
crossfire failed to connect to server hatası
anlamı sunucu bğlantı hatası bunun dışında oyunların cross desteği verdiğini kontrol edin.
ilk defa bu hatayı alıyorsanız driverlerin güncel olup olmadığını bakın son olarak kasa içine bakarak cross köprülerinde bir çıkma yada oynama olup olmadığını kontrol edin .
bu hatayı her oyundamı alıyorsunuz yoksa tek bir oyundamı ?
oyunu online oalarakmı oynuyorsunuz ?
şimdi verdiğiniz hatayla cross pek bağdaştıramadım birazda sazanlık ettik eğer oyunu online oynuyorsanız bu hatayı internet bağlantı hatası olarak kabul etmeliyiz.
ama soru başlığınada crossfire failed ibaresi var bu soruyu sormadan önce single player'de deneme yapmalıydınız.
oyun açılıyordu bugün nedense olmuyor
oyunun adı crossfire ve bugüne kadar bu hatayla karsılasmadım bende acaba kimsemi oyuna giremiyo.failedto connect to server ne iş bu ya.bir iki gundurde oyun da acayip lag vardı.
Sunucular bakımdaydı artık giriyor
Bu hata size özel olmayıp tüm oyuncular için geçerlidir. Sunucuda bakım olması sebebiyle bu hatayı alıyorsunuz. Sunucuların durumunu kontrol etmek için BURAYA tıklayın. Eğer "Server US South 2¨ nin karşısında "offline" yazıyorsa kötü haber: sunucular kapalı ve bir gün kadar beklemeniz gerekir. Bekleme zamanınız değişiklik gösterebilir.
***20/06/2013 Login Server offline olduğu için oyuna giriş yapamıyorsunuz. Bilgisayarınız da veya oyun dosyalarınız da herhangi bir problem yok merak etmeyin. Oyun kapalı.
Yukarıdaki linkten login server durumunu kontrol edin. Yeşil online yazdığı zaman oyuna girebilirsiniz.