benim bir yerde okuduğuma göre 2 ci taklan kartın anakart daki pcı expres slotu x16 dan x8 e düştüğü ama %5 fark ettiği yönündeydi % 5 den bişey olmaz ama bana sorarsan crosfire veya slı yapacağıma tek kart alır daha yüksek bir kart onu kullanırım daha iyi misal GTX570 alır kullanırı
Eed %5 belki kullanıcılar için çok fark benimsemez. şu durumda var biliyosun mesela kalkıp fx işlemciyegtx570 taktınmı 1000tl lik pcden farkı olmaz arkadaş demiş cross fire açıkçası hiç iyi birşey deil bana sorarsan elektrik faturasından başla ısınmadan tut monitöre kadar kardeşim bi 2000-5000 arası patlar sana die düşünüorm tek monitörde crossfire yada slı yapmak aptallıktır...... GLSCN gerisi sende kardeşim
ayrıca kasandaki sogutma sistmenin iyi olması lazım nie dersen onuda anlatayım sana deil glscn arkadaş sölüorm yanlış anlama sen zaten uzmansın
:):)
şimdi pcı ex 16 slotları birbirine yakın çok uzak deil ekran akrtlrının eni kalın epey bi
eee 2ekran kartını üstüste koycan nolcak üstteki ekran kartı alttakinin işlemcisinin ısısını içine çekecek
bunları yaptın ay sonu elektrik faturası :??:?:?