Pc de oyun ölmez. Her iki taraftan para kazanmak varken niye tek taraflı oyun yapsınlar ki. Bu bir satış stratejisidir. Oyunu birine göre yazarlar, diğerine port ederler. Birinde daha farklı olur o kadar. Korkmayın Pc ye sırtlarını dönemezler.
CRYENGINE 3 vs. UNREAL ENGINE 3
- 1
- 2
Dedigin gibi ancak..İş oyuncuda bitiyor...
pcde asla oyunculukta olemez cryengıne 3 ıcın ekrankartının 3 gb ve uzerı mı olması gerekıyo dedın ? fena salladın.
gerekiyor demedim. ideal olur dedim. netice sudur, crysis 2 yi en yuksek seviyede oynucaksan 2 gb bir ekran kartında bile takılmalar olur. hem, ati radeon hd4870 x2 2gb deilmi, gta 4 de bile en yuksek seviede takılmalar var. crysis 2 de en son seviyede "hiç takılma olmadan" oynamak istiosan 3gb idealdir.
sonucta ideal olur dedim. netice sudur, crysis 2 yi en yuksek seviyede oynucaksan 2 gb bir ekran kartında bile takılmalar olur. hem, ati radeon hd4870 x2 2gb deilmi, gta 4 de bile en yuksek seviede takılmalar var. crysis 2 de en son seviyede "hiç takılma olmadan" oynamak istiosan 3gb idealdir.
Yuh 3gb ve üzeri. ne yapıyorsun sen ya. SLI yada CrossfireX mi kuruyorsun...
UE3 ü küçümsemeyin kesinlikle. Fizik kuralları ve renderlama motoru CRYEngine den güçlü. En azından şuana kadar çıkmış CRYEngine lerden diyelim...
Öyle yada böyle aradaki sistem gereksinimi arasında elbette fark olacak....
Nese arkadaslar siz bu iki Engineyi karsılastırıp yorumlarınızı yazın....
karsılastırın da pro. lord onceki yorumunda fark yerina fak yazmışın :D düzeltirsen güzel olur.
Yorumlarınızı beklıyorum....
Bu fotoyu nerden buldun bilmem ama ordaki foto Cryengine 3 ün değil 2 nin ve şu an en iyi grafik motoru Cryengine 2
bende ole sanıyodum. cunku cry engine 3 o goruntuye 1000 basar.
Unreal serisinde düşük sistem e karşılık görüntü kalitesi çok güzeldir bunu herkes bilir mesela ut 2004 cs 1.6 ile aynı sistem gereksinimlerini ister hdd cok ister sadece ama grafikler cs den en az 20 kat daha güzel
Unreal türkiye de oynanmayan bir oyun ama unreal ın üstüne tanımam ben ilk oynadıgım pc oyunu unreal tournament game of the year :))
soruyomusun? cryengine 2 grafik motorundan daha ii performans verecek, hasarlar daha gerçekçi gorunecek, savaş anlarından binalar dükkanlar vs hasar görecek vb. şimdi ne kadar yazdıını anladın. ayrıca o resim cryengine 3 olsaydı gölgeler kenarlar vs. daha gerçekçi görünecekti.
ARKADAŞLAR CRY ENGİNE 3 NE İŞE YARAR 2 3 TANE DAHA CRYSIS OYUNUNA YARAR HEM SİSTEMİ ÇOK SİTİYEN HEMDE SINIRLI Bİ ELİN OARMAKLARINI GEÇMİYCEK SAYIDA OYUNA ALT YAPI OLAN Bİ ENGİNE KONSOLA OPTİMİZE EDİCEKLER MECBUREN ÇÜNKÜ ARTIK PS3 XBOX GİBİ ÖĞELERDE VAR İNŞ PC LERİ DE PEK KASMAZ ... AMA KESİN SONUCUM YİNE DEĞİŞEN BİŞİY YOK HA GRAFİK OLARAK VAR AMA 2 3 TANE OYUN ÇIKARIRLAR SONRA GERİ ÇEKİLİRLER OYUN FİRMALARI TERCİH ETMİYOR BU ENGİNE İ UNREAL 4 ENGİNE ÇIKSIN KAFADAN DALARLAR
PS3 XBOX un pc deki görüntü kalitesini yaklaması için daha çok uraşmaları daha süper konsolar çıkması lazım ama gine pc herzaman önde olacak.
CryEngine 3 'Beauty' Trailer HD 184.7 MB
http://www.techpowerup.com/downl ... uty_Trailer_HD.html
cry engine 3 çok bahsettiirecek adından. unreal engine 3 neymiş?
tabiki unral engine3 gears of war'ın mukemmel motoru :D
cry engine 3 gereksinimi nasıl olcak
- 1
- 2