http://www.psu.com/media/cryunreal/cryunreal_06.jpg
Unreal Engine = Gers Of War
CryEngine = Crysis
CRYENGINE 3 vs. UNREAL ENGINE 3
- 1
- 2
İki grafikte çok güzel. Çıkarsınlarda bir görelim bakalım.
büyük fark yok ama cryengine3 aksiyon anlarında daha büyük farklar vericek bence.
CryEngine 3 motorunda Detaylara biraz daha önem verilseydi cok daha iyi olurdu...Her iki oyunda...
hihi:D evet ama sen cryengine 3 e güven:D bilgisayarının ekran kartı 3 gb ve üzeri ise cryengine3 ue3 e toz yutturur :D bu arada güzel konu. paylashım için saol
oynadım. ve aksiyon anlarında bomba atınca acaip patlayan evler arabalr, suya yanlışlıkla kurşun attığında fıskıran sular, her acıdan fark ediyor.
evet. benim laptop var suan. hayatta oynayamam.:( ama yeni sistemim gelicek yakında. directx11 kartlar cıkınca ati den 3 gb lik corssfire yapıcam. ozaman oynarım :) ama 3 gb ekran kartı idealdir.
evet. benim laptop var suan. hayatta oynayamam.:( ama yeni sistemim gelicek yakında. directx11 kartlar cıkınca ati den 3 gb lik corssfire yapıcam. ozaman oynarım :) ama 3 gb ekran kartı idealdir.
İdeal ama PC de bu olay cok kotu nextgenden onceki oyunların bir cogu normalde hep aynı boyutta olurdu simdi cıkan oyunlar ise cok sistem istegi için herkez oynayamıyacak yok özel ekran kartıymıs fln ....Oyun dünyası gelistikce mecbur PC de gelişmek zorunda böylede olunca crysıs 1 iyi grafikte oynayan 2 yi aynı sekilde aynı pc de oynayamaya bilir..Ama consollarda öyle degil.. Oyüzden Consollar ön planda...xD yok ben consolda yapamam klavye lazım dersenızde gidiin pc nızın klayvesını Konsolunuza takın mauseyle beraber oynayın xd
o bi gerçek de consolda klavye ve mouse kullanılıyomuda ? :D pc diyorum ben yinede.
konsol dan nefret ediyorum. allah kahretsin yha pc oyunculuu tehlikeye girio allah kahretsin yha XD
sus bi lan cok sinirliyim :D:D
Başka yorum yapacak yokmu yaw...
içimi rahatlatan konuşmacı mustafa! :D muthişsin superman gibi yetiştin :D
Tabi, ne demezsin. PS1, PS2, PS3.. Bunlar çıktıkça zora girdi mi? Hayır. PS4 çıkınca ne değişecek? Hiçbir şey.
Ps3 ve Xbox 360 nextGenı getiren Platformlardır.... NextGen gelince PC icinde NextGen basladı..Ancak PC de oynanan oyunlar azaldı bunun nedenı Cok sistem gereksinimi pahalılık Vs. o yüzden Konsollara yönelmeler basladı...Şİmdi 2015 de yenı nesıl konsollar gelince işler daha cok büyüyecek ozmnda Pc gene oyun için gelisecek gene pahalılık ve sistem gereksinimi fln iyice Pc deki oyun zevkini azaltacak..Degişme saten görünüyor...
- 1
- 2