Arkadaşlar iki sorum olacak. İlki " Cryptload " programını denemeyi düşünüyorum ama " framework 2 yada 3 yüklü olmasi lazım " şartını pek anlamadım yani bu nedir neye yarar, programdan hoşlanmaz vesilersem başımı ağrıtır mı ve şu an ki sistem de var mı yok mu nasıl anlayabilirim acaba ? İkincisi bende " malum " sitenin premium üyeliği de var ve İdm yle download yapıyorum ama bu son gelen limit ! probleminden sonra her zaman premium da bırakamıyorum o yüzden ayrı zamanlar da bir idm bir cryptload download yapacak bu bir sorun oluşturur mu ? Lütfen kullanan veya konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi ? Şimdiden çok saolun. Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın
Cryptload Hakkında
Selam, Yaklasik 4 Aydir O Programi Kullaniyorum, İndir Ve Kur Ve Merak Etme, "framework" Programi Zaten MS Alt Yapinda Kayitli Kurulmustur:} O Ayrica Kurulum Gerektiren Birsey Degil. Birde Guvenlik Acigin Olmaz Sahsen Ben Oyle Birseye Rastlamadim, Bu Program Nedir Bilmeyenler İcin Kisaca Anlatayim.
Rapid Veya Netload Sitelerinden Program Veya Oyun'mu İndiriyorsunuz Ornegin 10 Part.
Bu Partlarin Herbirini Tek Tek İndirmeniz Gerekiyor Geri Sayim Yuzunden. Bu Programlar Partlarin Linklerini Programa Veriyorsunuz Ve Bilgisayar Basinda Beklemenize Gerek Kalmiyor O Otomatikman Geri Sayip Partlari 1den Kaca Kadarsa Download Ediyor.
peki bur rog. nerden indirebiliriz?
tam sürüm mü yoksa uyelikli mi?
bende ara sıra netload ve de rapid den dosya indiriyorum da
tesekkurler
Cryptload programını kendi sitesinden indirdim. AVG antivirusle taratınca içinde spyware olduğunu söyledi. Kurmaktan vazgeçtim. Emin olamadığım için chip forumunu geziyorum. Cryptload'ın güvenirliğinden emin olan arkadaşların rahatlatıcı şeyler yazmasını bekliyorum. Teşekkürler.