merhaba arkadaşlar ben Cryptload kullanıyorum güzel güzel olmasına da her rapid linkini kabul etmiyor bazılarını da kabul ediyor işin garip tarafı linklerde de problem yok anlamadım gitti US Downloader de aynı şeyi yapıyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
Cryptload her rapidshare linkini eklemiyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Kırık link mi indirmeye çalışıyorsunuz acaba?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
192 mesaj
nedeni uzun linkler explorer de tam görünmez kısaltarak görünür. bunu da kopyaladığında eklemez. yapman gereken tek tek likleri bağlantı yolunu kopyalaman
OP Üye
65 mesaj
kırık link değiller çünkü rabid sitesinden indiriliyo yukarıda dediğim gibi sağlam yani.
tuncay_geronimo yani demek istediğin rapiddeki tam bağlantı adresini mi kopyalamak bunu mu kasteddin biraz daha açarsan daha iyi olur
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
çakır19yani demek istediğin rapiddeki tam bağlantı adresini mi kopyalamak bunu mu kasteddin biraz daha açarsan daha iyiTabi ki...
OP Üye
65 mesaj
tuncay_geronimo dediğini anladım ve yaptım gerçekten de dediğin gibi sağolasın sen bu işi biliyosun yardımın için çok teşekkür ederim.
OP Üye
65 mesaj
eltahir sanada teşekkür ederim yardımcı olmak için girişimde bulundun. sağolun
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
çakır19eltahir sanada teşekkür ederim yardımcı olmak için girişimde bulundun. sağRica ederim.