crysis 2 bu ne ?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Banned
17-02-2011, 23:54   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
688 mesaj

arkadaslar saka maka degil bu adamlar ya kafayi yemis ya da isleri yok boyle bir oyun nasil yapilabilir ve yazilabilir aklim ermedi ya hem yeni grafik motoru olustryrlar hem de olustrdklariyla oyunu  yapyrlar vallaha helal olsun adamlara oyunu onadim ve gercekten de  manyak otesi bir grafik var GTA 4 ILK CIKTIGINDA HERKES NASIL SASIRMISTI CRYSIS 2 GTA 4 U KATLAMIS 3 E BOLMUS RESMEN BU ADAMLAR NEW YORKUN A......... K LAR VALLAHA MANYAK BI GRAFIK BU ARADA BEN XP 64 BIT PRO SP2 DE OYNADIM VE DX 10 GORDUM SAHSEN SIZDE XP DE KURACAKSANIZ DX 10 U GOREBILRSINIZ

ezimuse
18-02-2011, 01:08   |  #2  
Yıllanmış Üye
296 mesaj

evet grafikler müthiş ötesi tek kelimeyle süper oyun yapmışlar

Netron
18-02-2011, 01:49   |  #3  
Yıllanmış Üye
468 mesaj

Korsana hayır!.  Bu kadar övdüğün ve yere göğe sığdıramadığın oyunu emek hırsızlığı yaparak oynaman nasıl bir duygu ?

Ayrıca indirdiğin BETA sürümü yani Crytek'ten çalınmış Beta sürümü DX9 modunda çalışır ve DX10 göremesin.

Bu oyun 49 TL olacak VEE Türk yapımı ve Türkçe Dublajlı bir oyun eğer böyle bir oyunu devamını görmek istiyorsanız korsan almayın. Diğer oyunların canı cehenneme bu oyundan başka oyunları korsan alın ben bunu demek istedim. Size yine laf ebeliği yapıyorsunuz.

Ayrıca Arkadaş aşağıda yazmış oyun dışarıdaki fiyat ile türkiyedeki fiyatı yüksek olduığunda yakınmış ş hahaha Bir kere CRYTEK Cevat yerli CRYSIS ilk versiyoun 49+KDV TL satışa çıkarmış yurt dışında 59 euro olarak fiyat belirlemiş cryteke ne kadar yabancı olduğun belli kafadan sallamak bu oluyor. araştırmadan etmeden piyasa bilgisinden habersiz atıp tutarsan bir gün elinde patlar o boş kelimeler.

Hadi sana güle güle :@

Son Düzenleme: Netron ~ 18 Şubat 2011 20:36
Banned
18-02-2011, 03:54   |  #4  
OP Banlandı
688 mesaj
Alıntı: Netron  
Korsana hayır!.  Bu kadar övdüğün ve yere göğe sığdıramadığın oyunu emek hırsızlığı yaparak oynaman nasıl bir duygu ?

Ayrıca indirdiğin BETA sürümü yani Crytek'ten çalınmış Beta sürümü DX9 modunda çalışır ve DX10 göremesin.

:) e bu kadar korsan oynuyoruz adamlari birak ovelim sonra arkamizdan sektirmesinler demi ;)

okinkurt
18-02-2011, 09:42   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

korsan kullananlara sektirmeye kalksalar memlekette ceza yemedik adam kalmaz abi sanki bütün türkiye orjinal alıyo ya herkes korsan kullanıyo ama beta felan değilde sağlam bi çıksın şunun kopyasıda oynıyalım benim burda orjinal satan yerdeyok bekliyoz bakam birazda mecburiytten korsan kullanıyorum :)))) korsana nnnayıırrKahkaha

Son Düzenleme: okinkurt ~ 18 Şubat 2011 09:48
Kapalı Hesap (153334)
18-02-2011, 11:40   |  #6  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj

xp de microsoft ve ekibi ve windows xp kodlarını kıran insanlardan başka kimse xp de dx 10 göremez.

inflamesc
18-02-2011, 12:57   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
163 mesaj
Alıntı: Netron  

tamam korsana hayırda bir oyuna şahsen ortalama olarak soyluyorum 100 tl yatırmak günümüz Türkiyesinde nekadar mantıklı sence ? Sen alıyor olabılırsın ama Türkiye de ortalama 10 milyon insan belkide oyun piyasası içinde Türkiye ekonomisine uygun fiyatlarla satışlarını yaparlarsa ne ala ama başka ülkelerdeki fiyatlarla burdaki fiyatları aynı seviyede tutarsan saçmalığın farkına varırsın. Yani senin anlayacagın basit yontemle anlatayım burda bir mcdonalds ve ya burgerking menu 10 tl ise Amerikada 5$ dır. Fiyat endeksi de böyle yapılır. Bunun dışında amerika ekonomisiyle Türkiyeyi fiyat endeksi olarak bir tutarsan oyununu hiç bir şekilde legal olarak sattırarak bellli bir rakam yakalayamazsın...

okinkurt
18-02-2011, 13:51   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Alıntı: inflamesc  
tamam korsana hayırda bir oyuna şahsen ortalama olarak soyluyorum 100 tl yatırmak günümüz Türkiyesinde nekadar mantıklı sence ? Sen alıyor olabılırsın ama Türkiye de ortalama 10 milyon insan belkide oyun piyasası içinde Türkiye ekonomisine uygun fiyatlarla satışlarını yaparlarsa ne ala ama başka ülkelerdeki fiyatlarla burdaki fiyatları aynı seviyede tutarsan saçmalığın farkına varırsın. Yani senin anlayacagın basit yontemle anlatayım burda bir mcdonalds ve ya burgerking menu 10 tl ise Amerikada 5$ dır. Fiyat endeksi de böyle yapılır. Bunun dışında amerika ekonomisiyle Türkiyeyi fiyat endeksi olarak bir tutarsan oyununu hiç bir şekilde legal olarak sattırarak bellli bir rakam yakalayamazsın...
aynen katılıyorum arkadaşım ya millet kira su elektriyi zar zor ödüyo zaten sonra cepte beş kuruş kalmıyo 100 tl ye nereye oyun alıyon gerçi crysis 2 49 tl miş ama 100 tl likler de var şahsen o oyuna 100 küsür tl verip avrupayı doyuramıcam kac tane ülke sömürüyolar zaten onlarda para bol bi 2 korsan cd ile batmazlar sömürgeciler.

Mert_28
18-02-2011, 16:57   |  #9  
Taze Üye
4 mesaj

Evet bende de Crysis 2 var... Grafikler ve oyun içi konuşmalar süper.... :)

Banned
18-02-2011, 18:32   |  #10  
OP Banlandı
688 mesaj
Alıntı: okinkurt  
aynen katılıyorum arkadaşım ya millet kira su elektriyi zar zor ödüyo zaten sonra cepte beş kuruş kalmıyo 100 tl ye nereye oyun alıyon gerçi crysis 2 49 tl miş ama 100 tl likler de var şahsen o oyuna 100 küsür tl verip avrupayı doyuramıcam kac tane ülke sömürüyolar zaten onlarda para bol bi 2 korsan cd ile batmazlar sömürgeciler.
aynen kardeşim çok doğru söylemişsin sömüre sömüre buraya kadar geldi şerefsizler  afrikayı islam ülkelerini sömürerek şşimdi kral hayatı yaşıyorlar ama bunlar önemli değil nasıl olsa Allahın gazabı var  :) ölünce kazığı yiyince anlarlar 

oyun torrentlere düşmüş çoğu erde var ama kota sınırı olanlar biraz zorlanabilir  10 gb sadece  bu beta bu arda directx 10 nasıl gördüğümü söylym oyunda ağaçalrın arkasında kalınca oyun efektleri yaniş parçaçacıklar dağılıyor ayrıca binaların gölgelenmesi falan taşların karartılması da bunu gösteriyor gibime geldi (DX 10 GÖRDÜM ŞAHİTLERİM VAR :d:d:d:D )

Fraggenstein
18-02-2011, 19:06   |  #11  
Yıllanmış Üye
104 mesaj

Ben de indiriyorum şu anda korsan versiyonu ama orjinali de mutlaka alacağım parası bile hazır :)Daha iyi oyunlar için siz de orjinal alın...

Banned
18-02-2011, 20:29   |  #12  
OP Banlandı
688 mesaj

crysisi  1 i orjinalİin aldım bnun da mutlaka alırım sonuçta yapımcı türk ama  sadece merak ettğim için indrmştim

Netron
18-02-2011, 20:29   |  #13  
Yıllanmış Üye
468 mesaj

Bu oyun 49 TL olacak VEE Türk yapımı ve Türkçe Dublajlı bir oyun eğer böyle bir oyunu devamını görmek istiyorsanız korsan almayın. Diğer oyunların canı cehenneme bu oyundan başka oyunları korsan alın ben bunu demek istedim. Siz yine laf ebeliği yapıyorsunuz.

Ayrıca Arkadaş aşağıda yazmış oyun dışarıdaki fiyat ile türkiyedeki fiyatı yüksek olduığunda yakınmış ş hahaha Bir kere CRYTEK Cevat yerli CRYSIS ilk versiyoun 49+KDV TL satışa çıkarmış yurt dışında 59 euro olarak fiyat belirlemiş cryteke ne kadar yabancı olduğun belli kafadan sallamak bu oluyor. araştırmadan etmeden piyasa bilgisinden habersiz atıp tutarsan bir gün elinde patlar o boş kelimeler.

Hadi sana güle güle :@

Son Düzenleme: Netron ~ 18 Şubat 2011 20:38
firaristt
18-02-2011, 20:49   |  #14  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,194 mesaj

arkadaşım sizin ne sorununuz var yaa?? bekleyin işte 1martta demosu çıkıcak onu indirir oyunun kendisi tam çıkana kadar oynarsınız sonra oyunun kendisini orj. alıp oynarsınız... diğer oyunları geçtim de Crysis'i bari orj. alın almayacaksanız da hiç oynamayın daha iyi... siz oyunu yapsanız ve kendi ülkenize kıyak geçip oldukça uygun fiyata satıyorsanız ama yinede millet inadına %95 korsan kullanıyorsa ülkem fln dinlemem dil desteğimi geri çekerim.. madem ben zarar edicem madem emeğimi izinsiz olarak çalınıcak o zaman ona göre hareket ederim... bir kişi ile bütün seslendirmelerde yapılır, bütün alt yazılar yabancı dil de olabilir... ama Cevat Yerli ve ekibi dil desteği koyuyorsa ve daha önce hiçbir oyunda olmayan bir dil desteği varsa ve dünyanın en iyi grafiklerine sahip oyunu ise o oyunu oynayacaksanız ya orjinal alın yada oyunu almadan o oyunu kafanızdan bile geçirmeyin..

@okin senin durumunu biliyorum ancak yinede Bursa'ya fln gittiğinde bulabilirsin ;))

Recep Baltaş
18-02-2011, 21:02   |  #15  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Scene'in dediği gibi arkadşalar Torrent çöplüğünden oyunları indirip erken oynadıkları için egolarını tatmin ediyorlar galiba...

Recep Baltaş
18-02-2011, 21:02   |  #16  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Scene'in dediği gibi arkadşalar Torrent çöplüğünden oyunları indirip erken oynadıkları için egolarını tatmin ediyorlar galiba...