Crysis 2 Çalışmayı Durdurdu (Sorun Çözülmüştür)

tBox
08-09-2011, 03:03   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
388 mesaj

Evet sorunumu kısaca özetleyeyim bundan yaklaşık 4 hafta kadar önce  Crysis 2 yüklemiştim tabi olayı bilmiyoruz  hemen ouna girdim V1.9 güncelleştirmelerini filan yapmadım.

Bugün (Saat 2 olmuş O zaman Dün) tekrar kurayım dedim kurdum v1.9 patchlerini gördüm bunlarıda yükledim tamam ardından v1.9 için Crack yükledim tamam ardından DX11 güncelleştirmesini de yükleyeyim bari dedim ve yükledim. Başka Crack yapmadım Şimdi oyunu açıyorum 2-3 Dk geçiyor Crysis 2 (TM) çalışmayı durdurdu hatası.

Beni bilen bilir sistemin bu oyundan 5-6 tane aynı anda kaldırır ondan o yöne bakmadım.

Driverlar güncel sayılır birtek ekran kartının son driverı değilde bir önceki driverını yüklemedim onu da şuanda yüklüyorum (Bu driver V1.9 patch den sonra çıktı)

Nasıl halledebilirim oyunu silip kurarım ama bugün bu iş için 2.30 saat harcadım artık durmak zor :)

Edit: Son driverı yükledim sonuç aynı sanki oyunun menüsünde gezersem bir problem yokta  oyunu açarsam var, Demek istediğin hiçbir şekilde oyundan görüntü alamıyorum genellikle yükleminin yarısında veya sonunda alıyorum bu hatayı.

Edit (2) : DX11 kapatsam dahi aynı sonucu alıyorum. Bu arada sistemim Windows 7 64 Bit

Sorun Çözümü: Farklı kaynaklardan indirdiğim 2. Crack sorunu çözmüştür nerde benim Crysis 2 haa şimdi şunla birdaha uğraşayım

Son Düzenleme: tBox ~ 08 Eylül 2011 03:59