TPS ye FPS demesi ona az önce sildiğin mesajdaki hakaretleri yazmanı gerektirmez.Sözünün arkasında duramayacağını anlayınca silme yöntemine başvurmuşsun bakıyorum.Ne düşünüyorsan adam gibi söyle.PC de kaliteli onlarca FPS var,bunu kabul etmek istemiyorsun.Konsollarda da başarılı ounla var kabul ediyoruz ama körü körüne gamepad'a bağlanmış bir zihniyetle tartışmak gereksiz geldi birden.Git o zaman hangi konsolla FPS oynayacaksan oyna,bizim klavye ve mouse'umuza da karışma.Arkadaşım yazdıgım mesajı ben silmedim...
Crysis 2 consollarda..!!!
- 1
- 2
Ayrıca Pc de' mükemmel FPS oyunlar var onları sizlere söyledim ama Bazı arkadaşlar yaşları büyük diye haddini aşıp aşalamaya başladılar..Ben pc de oyun tükeniyor dedim adam bana gelmiş pc de oynamanın tadı başka diyor konuyu dagıtıyor actıgım konu nerelere geldi...Yazılan şeyleri adam akıllı okusanız anlarsınız....
Ben FPS oalrak PC de mükemmel olan oyunları saten hem sahsen hende genel bir sonuç olarak belirttim.Ama adamlar bana gelim kaç yıl önceki oyunlardan bahsedip ve Benım acmış oldugun konuyu dagıtarak Snk PC de oynanır denırcesine laf atarak aşalamaları yakışmadı Sizcede Günümüzdeki Oyun dünyasını konuşmak gerekmezmi? Böyle formlara böyel konular yakışır bence Ben Günümüzün oyun cagı NextGen den bahsediyorum adamlar bana yılların oyunlarından bahsediyor.ARKADAŞLAR nextgen cagındayız oyunlar artık öyle eski PC oyunlarına benzemıyor bunu sizlerde biliyorsunuz ona göre yorum yapın..Yorumları okursanız saten anlarsınız... Kaç yılın FPS pc oyunlarını Burda hele Nextgen cagındaki oyunları karşılaştırmanın bir anlamı yok Yenı nesil oyunların PC de nekadar zorlukla oynanacagını görücekler.....
Küçük dagları ben yarattım havası var üzerinizde.Pc de oyun tükeniyor demek tamamen saçmalık olur bana göre.1-2 oyun pc ye çıkmadı diye oyun mu tükenirmiş pc de?Siz öyle düşünüyosanız bizde böyle düşünüyoruz.Niye saygı göstermek yerine cevap yetiştirmeye ugraşıyorsunuz ki?Ben pc den daha cok zevk alıyorum siz konsoldan.Bunda anormal bi durum yok ki.Sizin gibi düşünmek zorunda degiliz sonuçta.Ayrıca konuyu dagıtan sizin ilk mesajınız.Pc için oyun bitiyor falan derseniz tabi ki konu dagılır.
- 1
- 2