Crysis 2 consollarda..!!!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Dioxid
02-08-2009, 18:35   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
334 mesaj

Artık Crysıs 2 'nın consollara gelişi kesinleşmesi sonucu pc formatında olan oyun artık öncellegini kaybediyor ve pc de övünelicek olan bu oyun pc için mazide kalıyor...Xbox 360 ve Ps3 içinde çıkacak olan oyun Pc platformuyla arasındaki farka noktayı koyacagını düşünüyorum...Ve PC oyun için son şansınıda kaybediyor..!!!

Son Düzenleme: Dioxid ~ 02 Ağustos 2009 18:43
ParanoiD
02-08-2009, 18:39   |  #2  
ParanoiD avatarı
Yıllanmış Üye
1,900 mesaj

Craysis?
Crysis fps.En azından benim düşüncem hiçbir konsol fps oyunlarında pc nin verdigi zevki bana veremez.Pc için oyun devri hiçbizaman kapanmıycak.Bu konuda şüphem yok.

International Affairs
02-08-2009, 18:39   |  #3  
International Affairs avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
4,659 mesaj

Criysis mi bu?

Ahmet_79
02-08-2009, 18:59   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj

Klavye Mouse'un verdiği tadı hangi Gam pad verebilir ki, Fps oyunlarında?

Dioxid
02-08-2009, 19:07   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
334 mesaj
Alıntı: Ahmet_79  
Klavye Mouse'un verdiği tadı hangi Gam pad verebilir ki, Fps oyunlarında?
O zaman dünyanın en gerçekçi  Fps oyunu KİLLZONE 2 olmazdı yada şuan 4 Milyon un üstünde satan HALO 3 Pc içinde gelirdi .... Bunlar boş işler...

ParanoiD
02-08-2009, 19:20   |  #6  
ParanoiD avatarı
Yıllanmış Üye
1,900 mesaj
Alıntı: pRo. Lord  
O zaman dünyanın en gerçekçi  Fps oyunu KİLLZONE 2 olmazdı yada şuan 4 Milyon un üstünde satan HALO 3 Pc içinde gelirdi .... Bunlar boş işler...
Bence herkesin düşüncesine saygılı olmalısınız.Zevklerimizin aynı olması söz konu olamaz degil mi?Oyunun grafiklerinin süper olması en üst seviyede olması konsolda oynarken pc den aldıgımız kadar zevk alıcagımız anlamına gelmez.

Dioxid
02-08-2009, 19:29   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
334 mesaj
Alıntı: ParanoiD  
Bence herkesin düşüncesine saygılı olmalısınız.Zevklerimizin aynı olması söz konu olamaz degil mi?Oyunun grafiklerinin süper olması en üst seviyede olması konsolda oynarken pc den aldıgımız kadar zevk alıcagımız anlamına gelmez.
Ben sadece grafiklerden bahsetmiyorum genel olarak sonuç cıkarıyorum...Oyunları nasıl karşılaştırıyorsun bilmiyorum ama PC de oynama zevkini bizde biliriz....Artık yenı nesılden bahsediyoruz...Artık insanların beklentilerini boşa cıkarmamak gerek... Hayal kırıklıgı olmasın diye... PC de fps oyunu bana kaç tane sayacaksın... Artık yenı nesıl oyunlara göz atmanı tercih ederim arkadaşım.....

Dioxid
02-08-2009, 19:32   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
334 mesaj

Benım sizlere anlatmak istedigim PC nın oyun gücünü yitirdigi...Belii olmuyormu arkadaşlar Crysis 1 PC de 2 consollara yayılıyor ve son cıkan hangi fps oyunu PC de? Ben kimseye saygısılık yapmıyorum...Sadece anlatıyorum kuru yorumlar yapmayın diyee...

Ahmet_79
02-08-2009, 19:47   |  #9  
Yıllanmış Üye
11,538 mesaj

İyi ıslatıp ta yorum yaparız o zaman boş boş konuşuyorsun,

Gam pad bana klavye ve mouse'un verdiği tadı fps oyunlarında vermiyor

Bunu anlatmam için ne demem gerekiyor

Dioxid
02-08-2009, 19:51   |  #10  
OP Yıllanmış Üye
334 mesaj
İyi ıslatıp ta yorum yaparız o zaman boş boş konuşuyorsun,

Gam pad bana klavye ve mouse'un verdiği tadı fps oyunlarında vermiyor

Bunu anlatmam için ne demem

Bu dedigin hangi fps oyunu yada oyunlar için geçerli?

Ahmet_79
02-08-2009, 19:54   |  #11  
Yıllanmış Üye
11,538 mesaj

bildiğin kaç yane fps oyunu var 2007, 2008 ve 2009 içinde çıkan

Dioxid
02-08-2009, 19:59   |  #12  
OP Yıllanmış Üye
334 mesaj
bildiğin kaç yane fps oyunu var 2007, 2008 ve 2009 içinde çı
Arkadaşım..Kahkaha Senin sadece PC de oynadıgın Fps oyunlarını söylemen yeterlidir...

Dioxid
02-08-2009, 20:05   |  #13  
OP Yıllanmış Üye
334 mesaj

Doom 3 ve COD 4 dışında adam akıllı FPS göremiyorum.... Birde Half Lİfe serisi

Ahmet_79
02-08-2009, 20:24   |  #14  
Yıllanmış Üye
11,538 mesaj

sadece pc kullandığımı kim söyledi ki

Doom3 ve cod 4 dışında fps oyunu göremiyorsan demekki  fps den pek çakmıyorsun,

neyse akşam akşam seni eylendirecek değilim sen bildiğin gibi devam et

Dioxid
02-08-2009, 20:34   |  #15  
OP Yıllanmış Üye
334 mesaj

Diger platformlarda oynadıysan eger büyük ihimal alışamamandır.. arkadaşım consol oyunlarının tadını bilmem için consollarda oynaman gerekli  nextgen duyarsız oldugun cok belli .... Bundan sonrada oynarsın PC'de artık Killzone 3 fln...xD Ben ayrıca Pc de bu dedigim oyunlar harici Fps göremiyorum cünkü Consollarla karşılastırınca bi tek bunlar kalıyor İlk önce karşılaştır oyunları ondan sonra bana göremiyorsun de benin için Pc de üstün olan Fps oyunları bunlar...Sende gelip burda Bu oyunlar harici Fps olarak consollardan üstün bir oyun söyle...??????

Son Düzenleme: Dioxid ~ 02 Ağustos 2009 20:37
Ahmet_79
02-08-2009, 20:51   |  #16  
Yıllanmış Üye
11,538 mesaj
Arkadaşım..Kahkaha Senin sadece PC de oynadıgın Fps oyunlarını söylemen yeterlidir...
Benim arkadaş akranım 15 yaş civarı değil,

olsa olsa kardeşim derim onu da hak ederse,

insan biraz kiminle nasıl konuşulacağına dikkat eder değil mi..

Dioxid
02-08-2009, 21:35   |  #17  
OP Yıllanmış Üye
334 mesaj
Benim arkadaş akranım 15 yaş civarı değil,

olsa olsa kardeşim derim onu da hak ederse,

insan biraz kiminle nasıl konuşulacağına dikkat eder değil mi..

2 dir aynı soruyu soruyorum ama cevap alamıyorum nedense... Benden büyük olabilirsin ama nekadar nextgen farkımız var.....Fps Oyunu oyna biraz..

Mustafa Akın
03-08-2009, 10:46   |  #18  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

Gamepad le oyun mu oynanır ya? Ahmet79 a kesinlikle katılıyorum, bigears of war oynayım dedim gamepad le otomatik kilitlendi böyle şey mivar ne zevki kaldı, san andreas da öyle. W-A-S-D kullanılmayan fps yefps demem. Bir sürü fps oyunu oynadım ve otomatik kilitlenen hiç biroyunu sevmem, o zaman first person shooter olmaz, first person olmazsınsen, bilgisayar first person olur ve sen de sadece "shooter" kısmınıyaparsın.
Ben Star Wars hayranıyım, Jedi Knight serisinden hiç biroyun gamepad le oynanamaz, klavyenin zevkini vermez. Işın kılıcını hiçöyle çeviremezsin istediğin gibi, yapabileceklerin sınırlıdır gamepadile. mMa mouse ile öyle değildir, istediğin yöne gamepad den çok daharahat çevirebilirsin. Gamepad'le sadece yarış ve spor oyunları oynanır,onlar da zevk verir çünkü yapabileceğin fazla birşey yoktur. Çoğu eski bilgisayar kullanıcısına zevk vermezgamepad fps de.  Benim yerime herşeyi bilgisayar yapsın ben ateş edeyimne anlamı kaldı?.
Sen dediğin oyunlar haricinde FPS göremiyorsan git bi internette gez dolaş oyun gör ufkun açılsın bir önce.

Son Düzenleme: Mustafa Akın ~ 03 Ağustos 2009 10:48
Dioxid
03-08-2009, 11:59   |  #19  
OP Yıllanmış Üye
334 mesaj
Alıntı: Mustafa Akın  
Gamepad le oyun mu oynanır ya? Ahmet79 a kesinlikle katılıyorum, bigears of war oynayım dedim gamepad le otomatik kilitlendi böyle şey mivar ne zevki kaldı, san andreas da öyle. W-A-S-D kullanılmayan fps yefps demem. Bir sürü fps oyunu oynadım ve otomatik kilitlenen hiç biroyunu sevmem, o zaman first person shooter olmaz, first person olmazsınsen, bilgisayar first person olur ve sen de sadece "shooter" kısmınıyaparsın.
Ben Star Wars hayranıyım, Jedi Knight serisinden hiç biroyun gamepad le oynanamaz, klavyenin zevkini vermez. Işın kılıcını hiçöyle çeviremezsin istediğin gibi, yapabileceklerin sınırlıdır gamepadile. mMa mouse ile öyle değildir, istediğin yöne gamepad den çok daharahat çevirebilirsin. Gamepad'le sadece yarış ve spor oyunları oynanır,onlar da zevk verir çünkü yapabileceğin fazla birşey yoktur. Çoğu eski bilgisayar kullanıcısına zevk vermezgamepad fps de.  Benim yerime herşeyi bilgisayar yapsın ben ateş edeyimne anlamı kaldı?.
Sen dediğin oyunlar haricinde FPS göremiyorsan git bi internette gez dolaş oyun gör ufkun açılsın bir önce.
Oto nişan alma konsolda ayrı bir tuşla yapılır kendinde nişan alabilirsin snn secimin oynamakta zorluk cekenler için öyle bir kolaylık yapmışlar kendinde nişan alabilirsin..Bu şaçma bir bahane olmuş xD...Sen şimdi burda böyle konuşuyorsun Eline Xbox 360 yada Ps3 alıp Resident Evil 5, Cod 4, Killzone 2 yada Resıctance oyna ben bu laflarını ozmn göreğim PC de Fps oyunun Pirinç tarlası kadardır ama hangilerini bana söyleyebilirsin su süper bir oyun diye? Ahmet midir nedir sordum PC deki fps oyunları söyle diye 2 defa cevap alamadım neden acaba PC de milyonlarca oyun mevcut ama PC'nin FPS'de ünlü oldugu oyunlar Kaçtane Her oyun Güzel olsaydı.Bana bu dediklerimin haricinde Fps oyunu söylermisin.??? Ayrıca ben Fps den bahsediyorum sn Star Wars'dan bahsediyorsun....

ParanoiD
03-08-2009, 12:17   |  #20  
ParanoiD avatarı
Yıllanmış Üye
1,900 mesaj
Oto nişan alma konsolda ayrı bir tuşla yapılır kendinde nişan alabilirsin snn secimin oynamakta zorluk cekenler için öyle bir kolaylık yapmışlar kendinde nişan alabilirsin..Bu şaçma bir bahane olmuş xD...Sen şimdi burda böyle konuşuyorsun Eline Xbox 360 yada Ps3 alıp Resident Evil 5, Cod 4, Killzone 2 yada Resıctance oyna ben bu laflarını ozmn göreğim PC de Fps oyunun Pirinç tarlası kadardır ama hangilerini bana söyleyebilirsin su süper bir oyun diye? Ahmet midir nedir sordum PC deki fps oyunları söyle diye 2 defa cevap alamadım neden acaba PC de milyonlarca oyun mevcut ama PC'nin FPS'de ünlü oldugu oyunlar Kaçtane Her oyun Güzel olsaydı.Bana bu dediklerimin haricinde Fps oyunu söylermisin.??? Ayrıca ben Fps den bahsediyorum sn Star Wars'dan bahsediyorsun....
1. si üslubuna dikkat et tartışıcaksak saygılı olarak tartışalım "ahmet midir nedir" falan ne demek oluyor?2. olarak senin burda bize fps dersi vercek seviyede oldugunu düşünmüyorum.Daha dün "Crysis'i Craysis" olarak yazan birisin.Ps3 de hangi oyun oldugu farketmez hiçbir oyun bana pc deki zevki vermez veremez.Genele bakıcak olursanda pc de fps oyunlar oynamış bir çok kişi bunu sana söyleyecektir.Aşagıda yazdıgım pc için olan fps oyunlarını (konsola çıkıp çıkmadıgını bilemem) pc de oynamayı konsolda oynamaya tercih ederim.Ayrıca bilmiyorsan söyliyim Star warsın bildigim 2 oyunuda fps olarak oynanabiliyor.Aynı Fallout 3 gibi.

Far Cry ( 2 yi oynamadım ama olsun)
Half life
Left 4 dead
cod serisi
Brothers In Arms
Killing Floor
Call Of Juarez : Bound In Blood (oynamadım ama görüntüler tatmin edici)

Arma 1-2 (oynamadım)
Bunun gibi bir sürü sayarız
Ayrıca son birşey.İnsanların sadece cs den aldıkları zevki ps 5 çıkarıp getirsen veremezsin.Online olarak oynanan fps leri saymıyorum bile..

Mustafa Akın
03-08-2009, 12:48   |  #21  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

Paranoid, bırak acami işte nereden bilsin oyunları. PS3 teki en iyi oyunları sayıyor, yok şu kadar satmış yok şu kadar oynanmış.. Çünkü PS3 te 3-4 tane güzel oyun oluyor gerisi değmiyor verdiğin paraya, o yüzden insanlar en iyi 3-4 oyunu alıp onu oynuyor.

Sana zevk alarak oynadığım aklıma gelen PC FPS oyunlarını yazayım madem çok istiyorsun.

Far Cry
Far Cry 2
Crysis
Doom 1,2,3
Star Wars: Jedi Outcast
Star Wars: Jedi Academy
Star Wars: Battlefront 2
Star Wars: KOTOR 2
Arma
Half-Life, Counter Strike
Half-Life 2
Battlefield 1942,2,2142
Call of Duty 2,4,5
Brothers in Arms: Earned in Blood
WarRock
DieHard 2
Duke Nukem 1,2, 3D, Manhattan
GTA 1,2, Vice City, San Andreas,4
Harry Potter'ın ilk oyunu (pek fps sayılmaz ama)
Hulk (son filmin oyunu)
Lego Star Wars
Max Payne 1 ve 2
Godfather
Quake
SWAT 3
Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Ghost Recon 1
Tomb Raider: legend
Unreal Tournamanet 99, 3
Worms World Party (fps sayılırsa)
Terminator Salvation
X-Men Wolverine (en iyi fps tadını veren oyunlardan biriydi bu, ama +18, sen oynama bence ;))

Bunların %90 ınını gamepadle oynadığım takdirde zevk almam. Ve biraz nasıl konuşulmasını gerektiğini öğrensen iyi olur. Burada senden 3 yaş büyüğü de, 1 yaş küçüğü de, 30 yaş büyüğü de var. Sen alıyorsan al zevkini, biz Playstation da oynadık bilgisayarda da oynadık, gamepadle de oynadık direksiyonla da oynadık joystick ile de oynadık, ama hiç biri mouse'ın rahatlığını vermedi.

Son Düzenleme: Mustafa Akın ~ 03 Ağustos 2009 12:57
Teknosis
03-08-2009, 16:31   |  #22  
Taze Üye
6 mesaj

hiç bir konsol asla bilgisayarın verdiği zevki veremez. kullanım rahatlığı açısından fps oyunları herzaman bilgisayarda daha tercih edilir olacaktır.. Denildiği gibi mouse gibi kontrol cihazı dururken gamepad ile fps!yi şahsen ben asla oynamam, zevk almam.

Örn: F.E.A.R Serisi ve F.E.A.R 2 yi Bilgisayar dışında oynamam, zevk almam. Bilgisayarda mouse'un verdiği o rahat kullanımı hiçbir gamepad veremez.
yada Serious Sam serisi. bu oyunu asla konsol için olsa oynamam. Bilgisayar'da çok daha zevkli.

Ama derseniz ki; Fifa, Pes; o zaman Konsol derim. yada bilgisayarda gamepad takıp oynarım derim. çünkü maç oyunları Konsol'da dev ekran Televizyonla HD olarak (ps3) mükemmel oluyor.

Psychonaut968
03-08-2009, 22:26   |  #23  
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj

FPS de olsa TPS de olsa hiçbir gamepad mouse-klavye rahatlığı veremez.Ayrıca kendi düşünceni savunmak için hakarete başvuruyorsan bu bizimle ilgili değil seninle ilgili bir problemdir.Adam gibi anlatsan bu tartışma bu kadar uzamazdı.XBOX 360' da Mirror's Edge oyna bakalım.Sonra Pc ye geçince oyunu 3'te 1'i sürede bitiriyorsun.Sebep?Mouse ile hedef almak 3 kat kolay.

Dioxid
03-08-2009, 22:36   |  #24  
OP Yıllanmış Üye
334 mesaj

X-men W.e Fps oyunu diyen bir adamı savunuyorsanız artık sizin PCBoy oldugunuz kanıtlanmış olur...

Psychonaut968
03-08-2009, 22:42   |  #25  
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj

TPS ye FPS demesi ona az önce sildiğin mesajdaki hakaretleri yazmanı gerektirmez.Sözünün arkasında duramayacağını anlayınca silme yöntemine başvurmuşsun bakıyorum.Ne düşünüyorsan adam gibi söyle.PC de kaliteli onlarca FPS var,bunu kabul etmek istemiyorsun.Konsollarda da başarılı ounla var kabul ediyoruz ama körü körüne gamepad'a bağlanmış bir zihniyetle tartışmak gereksiz geldi birden.Git o zaman hangi konsolla FPS oynayacaksan oyna,bizim klavye ve mouse'umuza da karışma.