Crytek'in beğenilen oyunu Crysis'in ikinci oyunu da en çok beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Şu an Crysis 2'ye ait olduğu söylenen yirmiye yakın ekran görüntüsü internete sızmış durumda. Ancak bu resimlerin oyun içi görüntüler mi yoksa hazırlık aşamasındaki ön çalışmalardan mı olduğu belli değil. Yine de resimlere bakıldığında epeyce emek verildiği görülüyor.
Kaynak/Link:
http://www.pcgameshardware.com/a ... t-screenshots/News/
http://www.crysisnews.de/news-ar ... nloads,46595,1.html
Crysis 2'den Ekran Görüntüleri
çok fena görüntüler be o oyunsa biz şuankileri silip atalım anasını satim...
bu arada linkler gömülü olarak çalışmıyor gibi
Arkadaşlar sizce bu oyun nasıl bir sistem isteyecek???
Bende de bir çalışıyor bir çalışmıyor. Kopyala-yapıştırcılar için önlem almışlar galiba ama biraz saçma olmuş gibi. Kaynak göstermeden almak isteyenlerin on dakikalarını alır başka bir sunucuya resimleri yüklemek. Kaynak gösterenler için de, zaten resimlerin adresi kaynak sunucunun adresi.
Görüntüler feci gerçekten.
çok fena görüntüler be o oyunsa biz şuankileri silip atalım anasını satim...Henüz nasıl bir sistem isteyeceğini bilmiyoruz ama yine iyi bir donanım isteyecek gibi gözüküyor. :)
bu arada linkler gömülü olarak çalışmıyor gibiSon Düzenleme: Süleyman. ~ 04 Mart 2010 19:40
Bu oyun DX10 kullanıyor demekki DX10 uzun sürece daha bizlerle:D
Görüntüler artwork değilse,grafik şöleni bir oyun bizi bekliyor.Crysis 2 de Crysis gibi en az 2yıl ekran kartı testlerinin vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor.
Yukardaki resimler görünmüyor diye upload ettim.İşte Crysis 2 den grafik şöleni
gerçek gibi resinler cod6'dan çok daha iyi olacak gibi
inşallah oyun en kısa 20 saat gibi bir sürede bitse çok süper olur
warhead gibi 4 saatte bitmesin
Ne kadar doğrudur bilemem ancak aldığım bir duyuma göre, oyun satışa hazır durumda ancak Nvıdıa oyunun fermi'den evel çımasını istemiyormuş! Yani doğruysa oyun fermi ile birlikte yahut yakın tarihlerde piyasaya sürülecek.
oyun tek kelimeyle harika olucak zaten gelmiş geçmiş en iyi grafikli oyun
Ne kadar doğrudur bilemem ancak aldığım bir duyuma göre, oyun satışa hazır durumda ancak Nvıdıa oyunun fermi'den evel çımasını istemiyormuş! Yani doğruysa oyun fermi ile birlikte yahut yakın tarihlerde piyasaya sürülecek.Bir duyum bu kadar mı gerçekçi olabilir...Hatırlarsanız zaten ilk Crysis'te de hep nVidia kartlar ön planda idi. CryTek ile nVidia'nın anlaşması var.Ama şu bir gerçek ki bu saatten sonra Crysis 2 bile Fermi sattırmaz...hem ısınıyor hem de çok güç tüketiyor.
Crysis ve Crysis Warhaed'ı Asus EAH2900xt 512 mb 512bit ekran kartımla orta seviyede oynamıştım. Gerçi her oyunun tanıtım resimleri ve daha çıkmadan internete sızan grafik görüntüleri epey bir abartılı sonra oyun çıkınca eser kalmıyor. Ama yeni Crysis CryEngine 3 ile yapıldığı için sanırım 5970 gerekli :)
birde giysi moduna yeni ekleme var hem hızı hemde gücü birleştireceklermiş
Ne kadar doğrudur bilemem ancak aldığım bir duyuma göre, oyun satışa hazır durumda ancak Nvıdıa oyunun fermi'den evel çımasını istemiyormuş! Yani doğruysa oyun fermi ile birlikte yahut yakın tarihlerde piyasaya sürülecek.Evet bende duydum ancak bir oyun daha vardı adını unuttum bir kaç oyun bu sebepden dolayı bekletiliyor. Nvidia Fermileri satar öyle yada böyle sırf performans için para döken insanlar bol.. ;)
Nvıdıa'nın pazarlama taktiği iyi tuttu! daha doğrusu iyi uyuttu milleti, ha çıktı çıkacak diye diye 6 ay oyaladı resmen,
yoksa sonbaharda fermi'nin çıkış tarihi net olarak bilinseydi şimdiye kadar Ati bir o kadar daha Gpu satardı ki o bekleyenlerden biri de bendim:(
Ama artık beklemekten gına geldi gittim Sapphire hd5770 aldım:)
Hatırladığım kadarıyla Crysis'de 8800Ultra ile beraber çıkmışdı. Nvidia her bir radikal değişiklikden sonraki kartını çıkarırken kartla beraber kesin bir oyun çıkıyor. Fermi'lerin 2. jenerasyonlarıda sanırım Kasım yada seneye bu zamanlar görürüz. Zaten GTX470X2 de hazırmış.
birde giysi moduna yeni ekleme var hem hızı hemde gücü birleştireceklermiş
Gerçekten çok iyi bir eklenti olur..
Bu adamlar bunların içinde terlemiyor mı?
Şaka bir yana nano suit teknolojisini daha çok geliştirselerdi yani tasarımını ve diğer özelliklerini daha enterasan olurdu diye düşünüyorum :)
çıkış tarihi bellimi belliyse neydi?
Warhead devamı bu olucak demekki oyunda daha 2.leveldayım criysis'in 1.nde ohoo
oyun şehir gibi bir yerde geçicek galiba buda gösteriyor ki adadan kurtulcaz.
Konsol dan devşirme değil!
Hem PC hemde Konsollar için yapıldı yani grafik motoru yapılırken kaliteden ödül verilmedi. Ancak optimizasyon üst seviyede.
Bir duyum bu kadar mı gerçekçi olabilir...Hatırlarsanız zaten ilk Crysis'te de hep nVidia kartlar ön planda idi. CryTek ile nVidia'nın anlaşması var.aynen katılıyorum. fermi'den bir cacık olmayacağıda açıktı.Ama şu bir gerçek ki bu saatten sonra Crysis 2 bile Fermi sattırmaz...hem ısınıyor hem de çok güç tüketiyor.
neyse fotolar süper :) bizim laptopta bunları low da bile oynamak mümkün değil. Ama görüntüler ne bad company 2 nede mw2 aratıyor. bekliyoruz.
Nvıdıa'nın pazarlama taktiği iyi tuttu! daha doğrusu iyi uyuttu milleti, ha çıktı çıkacak diye diye 6 ay oyaladı resmen,ahmet abi hayırlı olsun kartın :) az daha zorlayıp 5830 alsaydın bence.
yoksa sonbaharda fermi'nin çıkış tarihi net olarak bilinseydi şimdiye kadar Ati bir o kadar daha Gpu satardı ki o bekleyenlerden biri de bendim:(
Ama artık beklemekten gına geldi gittim Sapphire hd5770 aldım:)