Merhaba arkadaşlar. Ben tüm oyunları 1360 x 768 çözünürlüğünde oyunuyorum. Crysis 2'de de seçeneklerden 1360 x 768 çözünürlüğünde ayarlıyorum ancak kayıtlı oyuna devam ettiğimde tekrar 800 x 600 çözünürlüğüne dönüyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Crysis 2 Ekran Çözünürlüğü Sorunu
Böyle Olmaması Gerek
Ama Kayıtlı Oyunu Aç Ayarları Yükselt Sonra Oyunu Save Yapmak İçin İlerle Biraz Otomatik Save Yapınca Görüntü Ayarlarınıda Kaydedicektir..Ama Ben Oynarken Böyle Bi Problem Olmadı...
Hocam kayıtlı oyuna girdim oyun sırasında seçeneklerden 1360 x 768 çözünürlüğüne getirdim bayağı ilerledim 2 defa otomatik kayıt yaptı sonra biraz daha ilerleyince öldüm son otomatik kayıt yaptığı yerden 800 x 600 çözünürlüğünde başladı.
Yeni bi profille dene bakalım 1360*768 le kayıt et önce ayarlarını sonra ilerle biraz kaydetsin oyundan çık tekrar save ile devam et bakalım çözünürlüğü değiştirecek mi olmadı o dediğin çözünürlüğü kaldormıyor tahminime göre yada ekran sürücüsünü bi güncel değilse güncelle.
Oyunun kayıt dosyaları hangi klasörde? Kayıtlı oyunu silip yeni bi profille deniyecemde.