Benim bilgisayarda crysis 2 ye ekran kartı yetmiyor bunun icin ekonomik bir ekran kartı soylermisiniz ?
Crysis 2 Ekran Kartı Sorunu
Sistemin özelliklerini,psunu ve bütçeni yaz önce şunu al deriz sonra kulaklarımızı çınlatırsın bak.
dostum sistemini ve psunu söyleki ona göre tvasiye yapalım
s.a arkadaşlar. yeni konu açmak istemedım.soruma yakın bişi buldum buraya yazıyorum.
benim pc de nvidia 512/64 bit ekran kartım vardı. bununla crysis 2 yi oynadım kendım. sonra oyundan sıkıldım baya bi ara verdım tabi bu arada başka bi ekran kartı aldım. buda SPARKLE 8400GS(64Bit) 1GB GDDR3 DVI HDMI 16X bunu aldım sonra. oyuna girince desteklenmeyen bir ekran kartı algılandı çıkıyor. aynı model ve yükseği neden böle bir şey dior. bilgisi olan varmı. lütfen cvp versın. tşk ediyorum
s.a arkadaşlar. yeni konu açmak istemedım.soruma yakın bişi buldum buraya yazıyorum.Bu ekran kartı için crysis 2 ye uygun olmadığını söylüyorlar ama yeterli gelmese bile oyunu açması lazım.Bazıları hataya tamam deyip devam ediyorlarmış.Kartı güncellemeyi dene işe yarayabilir.
benim pc de nvidia 512/64 bit ekran kartım vardı. bununla crysis 2 yi oynadım kendım. sonra oyundan sıkıldım baya bi ara verdım tabi bu arada başka bi ekran kartı aldım. buda SPARKLE 8400GS(64Bit) 1GB GDDR3 DVI HDMI 16X bunu aldım sonra. oyuna girince desteklenmeyen bir ekran kartı algılandı çıkıyor. aynı model ve yükseği neden böle bir şey dior. bilgisi olan varmı. lütfen cvp versın. tşk ediyorum
selehattin bey. tamam iptal yazısı çıkıyor. tamam diyorum. oyun açılıyor. siyah ekranda crysis 2 mouse imleci var sadece. ve birde sesler var. başka bişide yok. güncelemede yaptım. sürümü güncelledim. kafam karıştı ya.. başka bi fikri olan varmı.