hehe. bence crysis 2 oynanabilirlik açısından fazla gelişmez zaten güzeldi. oyunun yapımcıları filme yakın bir gerçekçilik olacağından bahsetti kaplamalar geliştirilicekmiş. Ve bende bu açıklamayı duyunca "olum artık bu pc yi değiştirelim dedim" ve bende nvidia geForce9800GTX ekran kartı artı 3 tane OCZ Platinum SLI 2GB bellek bide AMD Athlon X2 7850 işlemci aldım bide yeni pc sadece bu oyun için olmasada elimizi baya yaktık :D
Crysis 2™ İlk Görüntüler..
Arkadaşlar dalgamı geçiyorsunuz bu mesaj ocak 2008 de atılmış Vede eminim Warhead için dir uyanığın biri Crysis 2 diye başlığı değişmiştir bizde hayddaa yorumları yazalım bu resmen forum kirliliğinden başka bişey değil yani belki biraz sert oldu konuşmam kusura bakmayın ama böyle bişey yok yani
Bırak Warhead'i onda CryEngine 2 kullanıldı bunda 3 kullanılacak. CryEngine 3 grafiklerini gördün mü sen?
ben gordum ve bu resimlere 1000 basacak sekilde yenilenmiş bunlar bence fake
kankalar yaaa bn ce fazla tutulmaz mesela aranıızda ilk crysis i bitiren war mı _?
bu resimler gerçek değil çünkü Crysis warhead çıkmadan önce ben Crysis 2 diye yazdığımda bu resimler gerliyordıu
buda fake olduğuna en iyi örnektir
evet. anlatıyım bakın ;
crysis 1. oyundur. warhead EKPAKETTTTTİR! crysis 2 daha cıkmadı.
tamam sorun cozüldü.
crysis in level editoruyle yap crysis 4 diye yedir millete bunlar fake sondan önceki dalgalı resimde deniz kenarında çekmiş. bi ara half life 3 diye kanalizasyondaki bir resmi yedirmeye çalışmışlardı
crysis 2 çıktı mı ve türkçe dil vbarmı d&r fiyatı nedir?
iki saattir konuşuyor ya ! çıkmadı. warhead çıktı. ek paket.
Daha fazla gelişmeleri http://www.crysisnews.com/ adresinden Türkçe olarak takip edebilirsiniz arkadaşlar. saygılar...
Crysis 2 yi bitirdim. Bence çok güzle oyun tamamen türkçe. Eğer 1 yada warhead oynamadıysanız ya da en azından oyunun hikayesi bakımından bi bilginiz yoksa oyunu çözmeniz biraz zor. Gayet iyi ve sürükleyici bir hikaye. Oynadığıma deydi. Size tavsiyem crysis i önceden hiç ama hiç oynamadıysanız crysis 2 yi hiç almayın. Önce crysis 1 i alıp kendinizi ısındırın. Malum namlu nişan vs. Ama oynayabilen için muhteşem bir oyun.