İlk Resimler
Bakalım Nasıl Bir şey Çıkıcak...
İlk Resimler
Bakalım Nasıl Bir şey Çıkıcak...
byzihh Türkiye'nin neresi burası?
Bizi kandırıyon valla bunlarla
XxXDaRKoXxXbyzihh Türkiye'nin neresi burası?Ankara...Bizi kandırıyon valla bunlarla
KombatNe farkı varki? Bence daha ötesi olmalı.İlk Oyunda O Dalgalar ve Dalgalardaki suların Çarpışı yok mesela...
Oyunu Daha da Gerçeğe yaklaştırmaya çalışacaklarmış...
Hadi Hayırlısı...
baba bunlar normal cekilen fotoları pcle sanalmıs gibi gostermis olmasın ya
biz normal crysis'i tam seviyede oynamadıkki bunlar ne bole. ki bunlar daha ilk resimler, oyun cıkana kadar baya bi yol kat ederler artık...
elaziglibaba bunlar normal cekilen fotoları pcle sanalmıs gibi gostermis olmasın yaKardeş Resimler Kesin Değil...
biz normal crysis'i tam seviyede oynamadıkki bunlar ne bole. ki bunlar daha ilk resimler, oyun cıkana kadar baya bi yol kat ederler artık...
Ama Çok büyük ihtimalle Gerçekler...
Benim Leptop Crysis2 yi ÇAlıştırmazsa o zaman İşler değişir...
Saygılar...
Mesela İNG'de bu resim verilmiş...
Bence bu kadar extreme bır kasmaya sokacaklarını sanmıyorum. Adamlar boyle kasarlarsa kimse bu oyunu almaz. Çünkü hiçkimse sisteminde bu denli yuksek konfigurasyonlu oyunu kurmaz. Alan kişi bir sene bekler anca ekran kartları bu oyunu çalıştırır artık
O kadar parası çoksa bize de alsın dağıtsın.. Ben burda parası olmayandan bahsediyorum. Arkadaşın üstüne alınmasın..
görmemiştim özür dilerim...
bende borga'ya katılıyorum, yani iyice coşturmak bir yerde iyi, kalitelerini belli ediyorlar ama büyük bir cogunluk bunu kullanamadıkça pekte faydalı olmaz. grafikler zaten herşeyin otesinde cok guzeldi ilk oyunda, seslerde, konuda... Bence bu oyunda daha çok performansa önem vermeliler, oyun herseyiyle kendini zaten kanıtladı yani... ki bence bu oyun DX10.1 destekli ilk oyun bile olabilir, böyle bir fikrede sahip olabilir Crytek.
kardesim ben crysisi 2 gnde bitrenlerdenim ve ben bu oyunu cs de brnci oldm zaman aldım türkiyeye gren ilk cd si bnde ve türkçe 2 si içnde sipariş içn gn bekliormm kesinlikle alacagım ve artık o oyunu çalıştrmayacak pc si olanlar bence çöpe atsın 2 gb ram mi yok 512 ekran kartın mı yk yoksa at çöpe gitsin kusra bakama yani zaten bu crytek in bole bi oyun yapacagı çıkarttıgı ilk oyun olan farcry da beliydi
Gerçekten grafik olarak süper bir oyun. Artık bu kadar teknoloji ilerledi ve bu oyundaki grafik başarısı çok abartı isteyen bir düzeyde değil, şu anda ki teknolojiye göre bence olması gereken yerde diye düşünüyorum.
byzihhEğer Türkçe Yaması Varsa Süper Ötesi Olur 1 de varsa 2. de de olmalı benceKombatNe farkı varki? Bence daha ötesi olmalı.İlk Oyunda O Dalgalar ve Dalgalardaki suların Çarpışı yok mesela...
Oyunu Daha da Gerçeğe yaklaştırmaya çalışacaklarmış...
Hadi Hayırlısı...
bi de diyorlarki bu oyunu acacak en pahalı pc 640$ lık olcakmıs :) he he 640$ dolar'a Crysis 2 'nin C sini oynayamassın.
Süper olmuş ya grafikler fevkalde
İlk crysis i sapphire X1550 512 MB DDR2 ile sorunsuz oynuyordum ama görselliği azaltarak.Ama yinede kasmadan oynuyordum.Athlon 3000 işlemcili sistemimi sonuna kadar kullanacağım ve daha sonrasında phenoma geçeceğim.
crysis i dün gece bitirdim grafikler dehşet ötesiydi.tüm ayarlar en yüksek seviyede oynadım sadece anti-alising özelliğini açınca ekran donmaya başladı.
sistemim.
intel core2duo e8200 2,66ghz
gigabyte s series motherboard
nvidia geforce 8600 gt 512 mb
2048 800 mhz ram
umarım warhead ve 2 ye de yeter.