ayrıca ekran küçükken harika gösteriyor büyüttümde ise kalite düşüyor resim olsun film olsun böle acaba full hd olmadığından mı (1920x1080)
Crysis 2 kendi bilgisayarında frapsla kaydedecek..
valla keyifleri bilir ben onu çekmek için 1 saat uğraşayım video convert için 5 dakka raipde 1mbi upload la 1 saat de upload edeyim toplamda 3 saat kaybım olsun onlar 300mb video 15dakkada indirip izlemezlerse hakketten ezik ve üşengeçtirler bukadar emege korkarak bakmak indirmeyim vürüs olur demekle hiçbir yere varamazsınız.Gidip jenefer lopezin kurtlar vadisini bilmem neyi ferah ferah indiriyoersunuz hile ile hurda ile işi olmayan insanlarada "bu niye video çekiyor bişeymi var" diyorsunuz.Baştan söyliyeyim tırsıyorsanız indirmeyin bu işlerle ugraşan adam sizin bilgisayarınaza sızmak istese ip den bulur video ile uğraşmaz bile.hacı kızma da uraşmana değmez şurda zevkli zevkli fps kavgasına girişmişiz ayrıca ben sana hile hurda yapıyon dedimmi aynı kılıcdaroğluna döndün :)))kamil kılıcdaroğglu:=)))))
Siz gidin renaldonun berliskonin vürüslü windows 7 lerini netten indirdiginiz kurulumsuz paket vürüslü programlarını indirin benim ki temizdir size gelmez.Tırsaklar için özel bir site açıcam "tırsaklar.com"Hırsızlık yapan çalan adam kolay yolu seçer ve gizli yapar len herkezin içinde link veriyoz 30 tane antivürüste tarat sanal programlar kullan yetmedimi ms dostan linux live kur ordan izle yada xp live hangisine güveniyorsan bukadar korkma 1 saat te bilgisayarına milyonlarca kişi giriyo haberin bile olmuyor.Anti vürüsler %40 koruyor.NAsa çalışanımısınız.3 tane mp3 birkaç fotogtarafınız çalıcam.Mantıga bak.
EN İYİSİ RESİM AGA HİÇ URAŞMA RAPİDE UPLOADLA BOŞWER RESİM AT FPS GÖSTEREN HEM 30 ALIYOSAN VİDEODA 15 GÖSTERİR DİYİM SANA RESİM AT OKEYYYY
ayrıca ekran küçükken harika gösteriyor büyüttümde ise kalite düşüyor resim olsun film olsun böle acaba full hd olmadığından mı (1920x1080)filmde fazla fark etmez ama kalitesine göre değişir.
oyundada böyledir
800 600 çöznürlük
1280 1024
1920 1080
Sadece oyunun alanı genişliyor resimler ve yazılar 2 kat netleşiyor okadar fazla farkı yok yani.Bence gerekli değil.
"Hacı metro biraz karanlık oyuzden britness ve contrass tını yükselt videonun."
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 27 Nisan 2011 22:28
filmde fazla fark etmez ama kalitesine göre değişir.
oyundada böyledir
800 600 çöznürlük
1280 1024
1920 1080
Sadece oyunun alanı genişliyor resimler ve yazılar 2 kat netleşiyor okadar fazla farkı yok yani.Bence gerekli değil.
"Hacı metro biraz karanlık oyuzden britness ve contrass tını yükselt videonun."
1920X1080 VS 1600X900 KARŞILAŞTIRMA YAPARSAN minnettar olurum oyun-film-resim falan güzel olur gerek varmı yokmu die anlaşılır bide en son masaüstünen yukarda yaptın gibi karşılaştırmısın:)
metro izlerken gözlerimi yordu fps düşük ama bu çektiğin video ile alakalıda olabilir keşke fraps ı açsaydın tahminen 10-20 arası fps alıyorsundur.Ben o metro denen oyunu sevmedim hacı ne optimasyon var ne bişey yalan hikaye yani.Crysis 2 nin gözünü seveyim yerli malı yurdun mali herkez onu kullanmalı.şimdi biraz daha iyi.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 28 Nisan 2011 00:02
metro izlerken gözlerimi yordu fps düşük ama bu çektiğin video ile alakalıda olabilir keşke fraps ı açsaydın tahminen 10-20 arası fps alıyorsundur.Sen kırmızı gidip gelen ısıktan mı bahsediyon o "alternetif piksel center" yüzünden öyle.Ayarlar sonda dx10 full + full edge filitre + geometri instacing açık+mutipler 3x aaa+adaptive ati alasing sarp 3x.Bunlar açık frapsta açık ativürüste açık 15 10 fps alıyor bunları kapatınca 40 ila 30 arası geziniyor.Ben zaten ayarları sona dayamam bende kötü gösteriyor bazı oyunlar.Örnegin crysis 2 kararlıda efekler kapalı gelişmişde açık.Çünkü adamlar manyak optimasyon yapmış benim kartın açacagı tüm efekleri gelişmişe atmişlar.Böylece kasmadan rahat rahat oynuyorum.
saolasın hacı bekliyorum namazımı kıldıktan sonra buradayım onda göre 10 dk var :)Allah kabul etsin...Sorun değil.Hacı bu dx 9 xp den çektim dx10 olsa görütüsü biraz daha iyi olur.Fark varmı bir bak bakalım.
1024*768 ayarlar düşük oyuncu1680*1050 ayarlar düşük oyuncu
1920*1080 ayarlar düşük oyuncu1920*1080 ayarlar en yüksek kararlı herşey sonda.
1680*1050 ayarlar en yüksek kararlı herşey sonda.
Buda alternatif piksel center ayarlarını sona dayayınca böyle oluyor.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 28 Nisan 2011 19:44
Komiksin.Benim Cf'li 6970'lerim var full ayarda azda olsa zorlanıyor sen hala ben Crysis 2'yi full ayarlarda oynuyorum diyorsun.O verdiğin Crysis'in resimlerinide başka bir yerden alıp bizi kandırmaya çalışıyorsun.Yazık.Ne diyebilirim.Hayatta en nefret ettiğim şey yalandır.
Komiksin.Benim Cf'li 6970'lerim var full ayarda azda olsa zorlanıyor sen hala ben Crysis 2'yi full ayarlarda oynuyorum diyorsun.O verdiğin Crysis'in resimlerinide başka bir yerden alıp bizi kandırmaya çalışıyorsun.Yazık.Ne diyebilirim.Hayatta en nefret ettiğim şey yalandır.Aynı şeyleri paylaşıyoruz benimde en nefret ettigim şey yalandır.Videoları izle bak frapsla show yapıyom.
Alsana alternatif piksel center ve geo
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 28 Nisan 2011 19:55
detroid ekran görüntüsünü alırken fraps açık olsunFraps sürekli açık frapsla çekiyorum herşeyi.Ekran kartının performasını burdan arttırdım 80 paralel birim vardı 1000 oldu.(şaka şaka)
bu şekilde kartın performansı anlaşılmıSon Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 28 Nisan 2011 20:02
Komiksin.Benim Cf'li 6970'lerim var full ayarda azda olsa zorlanıyor sen hala ben Crysis 2'yi full ayarlarda oynuyorum diyorsun.O verdiğin Crysis'in resimlerinide başka bir yerden alıp bizi kandırmaya çalışıyorsun.Yazık.Ne diyebilirim.Hayatta en nefret ettiğim şey yalandır.Crysis 2 de oyunun başından bir yer söyle sana oradan çekim yapayım özel metotlarımla.Sorun değil güney bana inanmanız şart deil ama ben dürüst biriyim.İnsanlara yardım için burdayım başka hiçbir amacım yok.
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733Ati ty toolsu indir.
daha sonra sağ alt kösede (saatin yanı) ati ty toolsun simgesine sağ tıkla.3d menüsüne gel en alttaki setingi seç daha sonra bekle video ile anlatayım biraz karışık.Aticiler fazla kurcalamayın ekran kartınız bozulabilir.
Böylece %50 daha kaliteli ve performanslı ekran kartlarına sahip oldunuz.(bende performans arttı sizi bilmiyorum)
Video da izledikleriniz dışındaki ayarları ellemeyin ellerseniz sorumluk size aittir.
https://rapidshare.com/files/459639234/ati_tools.rarSon Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 28 Nisan 2011 20:31
hiçbir fark yok anlaşılan film-resim-varsa ondanda koyarsan mutlu olurum ayrıca saolasın.Çözünürlük özellikle blue ray hariç 1680*1050 ila 1920*1080 arasındaki fark çok azdır.g.ijoe cobra dvd den.(rip)
Dediğim ayarları yaptıkdan sonra crysis 2 nin görüntüsü değiştimi sizin.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 28 Nisan 2011 21:22
Beyler kusuruma bakmayın ama bu güzel görüntüleri sizinle paylaşmak istiyorum.Tabloluk fotolar crysis 2 den.Oha demeyin.(benim bilgisayardan çekildi)
Hey sen etkisiz eleman !
Kendin o cılız kartla O seviyelerde oynuyorsunda biz oynayıncamı inanmıyorsun ?
İnternetten çalıp çalıp buraya yükleme ,)
Bana inanmayana ben neden inanayım sayın çapulcu.
Hey sen etkisiz eleman !Varsa benden daha iyisi internette sende indir yanlız crysis2de şu bölüm dendiginde o bölümdeki bir yeri çekemezsen çapulcu sen olursun haberin olsun.Crysis in her yerini çekmeye hazırım.
Kendin o cılız kartla O seviyelerde oynuyorsunda biz oynayıncamı inanmıyorsun ?
İnternetten çalıp çalıp buraya yükleme ,)
Bana inanmayana ben neden inanayım sayın çapulcu.
Alsana yeni kapaklar.HD full in fulll.Ben sana son ayarlara son çözünürlüge daya dedim sen o pis kartınla 49 fps alıyon yalana bak.1920*1080 yap çözünürlügünü kararlıya getir daha sonra full anti alasing ve filitre tüm optimasyonların yüksek kalitede olsun ozaman da alır 49fps kartın sürünür ezik kartın yerlerde.Son ayarlara çekiyom fraps açık full hd kayıt yapıyor antivürüs açık tüm ayarlar sonda 5 fps alıyom senin kart 1 fps alır.Pentium 4 ile 4350hd senin makineni amuda kaldırır.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 28 Nisan 2011 23:10