tüm ayarlar sonda 5 fps alıyom senin kart 1 fps alır.Pentium 4 ile 4350hd senin makineni amuda kaldırır.
Sen Harbi Diyorum MAL'sın evet ,)
Crysis 2 kendi bilgisayarında frapsla kaydedecek..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,907 mesaj
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
tüm ayarlar sonda 5 fps alıyom senin kart 1 fps alır.Pentium 4 ile 4350hd senin makineni amuda kaldırır.Estafürüllah Mal değilde, önde gidenisin.Mal olmadığını ispatla.Dediklerimi yap full hd video bekliyoz senden belkide mal olan sensindir ben haklıyımdır.
Sen Harbi Diyorsun, Ben MAL'ım evet ,)
Yapacaklarını yazıyorum yapamazsan mallığın onaylanmış olacak.
1:)Nvidia ayarları sonda olucak zaten videodanda anlarım ben.
2:)Antialasingler edgeler filitlereler ambianslar herşey son ayarda olsun.
3:)Frapsla full hd sesli kayıt yapacaksın.
4:)Crysis 2 ayarlar extreme programını bul kararlı olucak.
5:)Çektigin videoyu oynamadan çok kaliteli bir şekilde mp4 ile sıkıştırıcaksın kayıpsız.300 400mb lık bir video.Frapsla 3.8 4gb tutuyor.
6:)Crysis 2 nin son bölümü değil sona doğru şu elebaşını geberttikten sonra helikopterden atlıyon daha ilerisi resimlere bak benim tanırsın o bölümü.
7:)frapsın fps sayacı açık olsun.
8:)Hile hurda ile egonu tatmin edersin, kendini kandirirsin.Madem lafı attın ortaya erkek gibi ispatlarsın.Karı gibi senle mi uğrasıcam dersen lafım yok yada kıvıracaksan onada lafım yok ya yapacan yada yapacan gururlu bir geç isen gurursuzsan bana laf atarsın ancak.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 29 Nisan 2011 19:04
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Lan mal sen o sistemde full + full yaptığında o fps değerini alıyorsan ben kaç alıyorumdur düşünemiyomusun senin beynin yokmu ??Sürmeli kaoss bu mesajın sayılmaz bundan sonraki mesajların.Sendeki ezik sistemi görüyorum da zaten oyüzden diyorum.Bişeye güvenmesen neden sana öyle diyeyimki.Olum bak başkasından gidip video yu kaydetme anlarım hangi işlemci hangi kart ne ayarda kaç fps verir.Özel sayfanda yazan bilgisayarından kaydedicen.
Elindeki hurdayla bendeki sistemimi karşılaştırıyosun ??
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 29 Nisan 2011 19:21
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj
tüm ayarlar sonda 5 fps alıyom senin kart 1 fps alır.Pentium 4 ile 4350hd senin makineni amuda kaldırır.Benim makinem okadar iyi ki video çektim bilgisayarımdan herşey son ayarda quad efeckt bile 26x de hatta crysis 2 benim kartta çizildi.İşte sana video sen malsın....Hacı gözlerimi inanamadım kusara bakma sorry....Hacı nolur banada bilgisayar topla benim pc ezik pc.250tlik 300tl ye toplarsın deme seninki gibi.Senin ki gibi bir bilgisayarı ilkkez gördüm.Ben inanamıyorum halen havada uçan sinekleri tozları hayvanların salyalarını bile görüyorum.https://rapidshare.com/files/459799392/Crysis2_s__rmeli_kaoss.rar
Hacı bu erkankartından bıktım usandım ekran kartı artık öyle bir hal aldıki görünmeyen şeyleri oyunda göstermeye başladı.O yazıları biri yazmış ama niye yazmış anlamadım.Acaba oyunum mu hacklendi.Herkez oyunu bitirir bizdede böyle yazılar saçmalıklar çıkar.HAcı en kısa zamanda o bilgisayarı topla bana.300 tl yi geçmesin.!izle bak saçmalık gör.Kesin fotosopla yapmışımdır o videoyu yada internetten indirmişimdir gavurlardan amerikalılardan adamlar bile dilimizi öğrenmişler.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 29 Nisan 2011 21:24
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj
detroid frap ın fps sayacını neden açmıyorsunSenin işlemcin mi düşük yoksa monitörün tepki süresimi neresi kasıyor.bende niye normal görünüyor.Yuh ya 1920*1080p full ayarlarda 5fps de kasarmı bilgisayar.Normal oynuyorum ben crysis ii fraps çok kasıyor.1920*1080p olunca full hd kayıt yapıyor 5fps düşüyor.
crysis videonu izledim ama oyun kasıyo bu şekilde gözlerin yorulmadan oynayıp oyunu bitirdiysen helal olsun.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 29 Nisan 2011 22:10
işte kastetiğim 5 fps çok düşük uzmanlara kalsa 60fps olmalı ama bence en az 30fps göz sağlığın ve oyunu kolay oynak için gerekli dir.
oyunu 30fps de oynayacak şekilde grafik ayarlarını ve çözünürlüğü düşür
bir resimde ben koymak istiyorm ama nedense gitmiyo :((
Son Düzenleme: censez41 ~ 29 Nisan 2011 22:25